08:02 26.01.2021

Дубінський опублікував текст свого виступу на засіданні фракції "Слуга народу" і заявив, що добровільно не покине фракцію

2 хв читати
Дубінський опублікував текст свого виступу на засіданні фракції "Слуга народу" і заявив, що добровільно не покине фракцію

Народний депутат Олександр Дубінський опублікував текст свого виступу на засіданні фракції "Слуга народу", на якому обговорювалися, зокрема і введені проти нього санкції США, і заявив, що добровільно не покине фракцію.

Повний текст свого виступу Дубінський опублікував у своєму Telegram-каналі.

Дубінський заявив, що введення проти нього американських санкцій за нібито втручання в президентські вибори в США є результатом провокації "аферистів і шахраїв, які обслуговують інтереси транснаціональних корпорацій".

Нардеп наголосив, що метою провокації, яка дозволила ввести в оману вище керівництво США, є не тільки він, а й вся партія Слуга народу, а також президент України Володимир Зеленський.

"Мені немає за що і ні в чому виправдовуватися. Я ніколи не втручався в будь-які внутрішні справи іноземних держав, тим більше США. Тим більше у такій делікатній темі, як вибори. Це моя принципова позиція, яку я багато разів озвучував протягом півтора років нашої депутатської діяльності", - зазначив Дубінський.

За його словами, "аферисти давно перейшли всі червоні лінії" і "намагаються підпорядкувати собі і партію, і президента".

"А якщо хтось хоче, щоб я в такій ситуації добровільно виходив з фракції, з партії, то можу сказати їм одне: Не дочекаєтесь! Я готовий піти з політики тільки в одному випадку: якщо за мій відхід Україні повернуть вкрадені у неї як мінімум $ 25 млрд", - наголосив він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА