16:44 29.01.2021

Порошенко закликав демократичні сили підтримати кандидатуру Звіробій на виборах нардепа в окрузі №87 на Івано-Франківщині

2 хв читати
Порошенко закликав демократичні сили підтримати кандидатуру Звіробій на виборах нардепа в окрузі №87 на Івано-Франківщині

"Європейська Солідарність" на з'їзді офіційно висунула кандидатом на виборах народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №87 відому волонтерку, добровольця, десантницю Марусю Звіробій (Олена Самбул (Біленька).

"Маруся Звіробій, яка вела абсолютно звичайне життя, займалася бізнесом, але з перших днів війни вона – жінка, мати – прийняла рішення, що її місце на фронті. Бо нічого важливішого за долю України не існує", - наводить прес-служба партії слова лідера політсили, п'ятого президента України Петра Порошенка.

"Якщо ви спитаєте у десантників, хто такі "Марусині ведмеді" – то це рота, яка прийняла рішення солідаризуватися з діями потужної патріотки, професіонала, людини, яка беззастережно любить Україну – Марусі Звіробій. Я хочу наголосити, що та роль і та місія, яка була відіграна під час війни – вона була дуже важливою, але зараз залишається інша загроза і інші виклики", - зазначає Порошенко.

Лідер "Європейської солідарності" закликав інші політичні сили підтримати кандидатуру Марусі Звіробій, щоб протистояти проросійським силам і олігархічному тиску у всій Україні: "Дати відсіч не лише на фронті росіянам, а й всередині країни "п’ятій колоні". Дати відсіч олігархам. Не дати їм фальсифікувати вибори. Не дати їм красти", - наголосив Порошенко.

"Я хочу закликати всі демократичні сили України: Маруся Звіробій – це не тільки і не стільки про "Європейську солідарність", це про Україну, про державність, про державотворчість. І перемогти ми можемо, тільки коли об’єднаємося. Моє звернення до "Голосу" – підтримайте Марусю Звіробій. Моє звернення до "Батьківщини", до "Свободи" – підтримайте Марусю Звіробій. Не треба підтримувати Порошенка – підтримайте Марусю. Ми маємо перемогти. Це має бути тестом на здатність протистояти Зе-19", - звернувся Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА