19:50 04.02.2021

Ініціативою імпічменту ОПЗЖ намагається внести розкол і спровокувати внутрішню кризу в Україні - прес-секретар Зеленського

2 хв читати
Ініціативою імпічменту ОПЗЖ намагається внести розкол і спровокувати внутрішню кризу в Україні - прес-секретар Зеленського

Партія "Опозиційна платформа - За життя" використовує тему імпічменту глави держави з метою порятунку активів одного зі своїх керівників, а також щоб спровокувати внутрішню кризу в країні, вважає прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель.

"Такою ініціативою вони пробують внести розкол і спровокувати внутрішню кризу, що притаманно ідеології цієї партії", - написала Мендель на своїй сторінці в Facebook у четвер.

Вона назвала імпічмент "це суто пропагандистська ініціатива, розрахована на підняття скандалу навколо теми, яка точно викликала позитивну реакцію та об’єднання суспільства". При цьому прес-секретар президента нагадала, що " рішення закрити пропагандистські медіаплатформи – колегіальне та широко підтримане українським суспільством".

"Було передбачувано, що ОПЗЖ намагатиметься врятувати активи одного зі співкерівників цієї політичної структури...Тому розцінюємо заяви ОПЗЖ у відповідь на рішення РНБО про санкції як риторичне і піарне прикриття захисту активів керівника цієї політичної структури ... Якщо ОПЗЖ хоче попіаритись із використанням теми імпічменту, то це їх право як політичної сили. Однак все суспільство бачить, що вони просто використовують цю риторику і цей піар заради дуже цинічного і корисливого інтересу - порятунку активів однієї людини", - резюмувала Мендель.

Як повідомлялося, 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО, яким фактично заблокував діяльність трьох телеканалів - 112, NewsOne і ZIK, яких пов'язують з одним із лідерів партії ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

Згідно з рішенням, персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи застосовуватимуться, зокрема, до Тараса Козака та юридичних осіб ТОВ "Аріадна ТВ", ТОВ "Новий Формат ТВ", ТОВ "ТВ Вибір", ТОВ "Телерадіокомпанія "112-ТВ", ТОВ "Лідер ТВ", ТОВ "Партнер ТВ", ТОВ "Новини 24 години", ТОВ "Нові комунікації".

Джерело: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10215846566795364&id=1781187626

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА