12:14 09.02.2021

Українці більше довіряють Разумкову, ніж Зеленському - опитування Центру Разумкова

2 хв читати
Українці більше довіряють Разумкову, ніж Зеленському - опитування Центру Разумкова

Рівень довіри до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова перевищує довіру до президента України Володимира Зеленського, свідчать дані дослідження, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 29 січня до 3 лютого.

Згідно з даними соцопитування, більшість респондентів висловлюють недовіру до всіх політиків, чиє прізвище було представлено в опитувальнику, проте дещо частіше порівняно з іншими політиками довіра виражається Разумкову (йому довіряють 32% опитаних, але не довіряють ˗ 53%) і Зеленському (відповідно 26,5% і 65,5%).

При цьому довіру лідеру партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрію Бойку висловили 22% опитаних (не довіряють йому 70%), лідеру партії "Європейська солідарність", п'ятому президенту Петру Порошенку ˗ відповідно 19,5% і 75,5%, лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко - відповідно 19% і 75%, екс-лідеру партії "Голос" Святославу Вакарчуку ˗ відповідно 18% і 70%, голові політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктору Медведчуку - відповідно 15% і 77,5%, екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі ˗ відповідно 14% і 74%, співголові партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадиму Рабіновичу ˗ відповідно 14% і 76,5%, главі МВС Арсену Авакову - відповідно 12% і 76%, прем'єр -міністру Денису Шмигалю - відповідно 8% і 71,5%, керівнику Офісу президента Андрію Єрмаку - відповідно 6% і 64%, генеральному прокурору Ірині Венедіктовій - відповідно 5% і 60%.

Дослідження проводилося методом інтерв'ю "віч-на-віч" за місцем проживання респондентів. Було опитано 2 019 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму і тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% із імовірністю 0,95.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА