17:08 11.02.2021

"Слуга народу" не висувала технічних кандидатів на довибори до Ради

2 хв читати
"Слуга народу" не висувала технічних кандидатів на довибори до Ради

Партія "Слуга народу" не висувала технічних кандидатів на довиборах до Верховної Ради, зокрема за округом №50 у Донецькій області, повідомив керівник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко під час брифінгу в четвер.

"Жоден кандидат, яких коли-небудь і де-небудь висувала партія "Слуга народу", не був технічним і не буде. Ми серйозна партія, партія влади, тому ми не можемо собі такого дозволити", - наголосив Корнієнко, відповідаючи на запитання кореспондента агентства "Інтерфакс-Україна".

За його словами, половина округу №50 розташована на окупованій території.

"Там близько 150 тисяч виборців і лише 60 (тисяч - ІФ) з них зможуть, на жаль, узяти участь у голосуванні. Це проблема і це один із тих округів, які цю проблему підсвічують", - сказав політик.

Також він наголосив, що на цьому окрузі "палітра кандидатів досить строката: є і бізнесмени з не дуже зрозумілим минулим, є і представники певних медіа-структур, які використовуватимуть медіа-машину на свій бік".

Щодо округу №87 в Івано-Франківській області Корнієнко наголосив, що "там баталія розгортатиметься навколо того, хто більший патріот" тоді, коли є багато різних проблем, які треба вирішувати.

Раніше видання "Лівий берег" оприлюднило інформацію про те, що в "Слузі народу" нібито немає сильних кандидатів на 50-му окрузі, і, "найімовірніше, там буде висунений "технічний кандидат".

Після цього партія "Слуга народу" висунула українського спортсмена і актора Василя Вірастюка й голову Покровської райдержадміністрації (Донецька обл.) Андрія Бондаренка кандидатами на проміжних виборах до Верховної Ради. Вірастюк висунений кандидатом за виборчим округом №87, Бондаренко - за округом №50.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА