20:14 19.02.2021

Міністр Ткаченко: Рішення РНБО - початок нової ери, коли ворога нарешті називають по імені

1 хв читати
Міністр Ткаченко: Рішення РНБО - початок нової ери, коли ворога нарешті називають по імені

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко підтримує рішення Ради національної безпеки і оборони України про розширення санкційного переліку, зокрема, нардепом Віктором Медведчуком і його дружиною Оксаною Марченко.

"Особисто для мене це рішення - історична справедливість. На жаль, воно затрималося в часі. Петро Олексійович зробив усе, щоб Медведчук міг літати в Москву і вести свій бізнес в Україні. Те, що він не зміг зробити, зробила нова влада", - написав Ткаченко в Telegram-каналі.

Медведчук, як зазначив Ткаченко, "творець темників 2000-х, які фактично призвели до журналістських та масових протестів напередодні Помаранчевої революції". "Своїх звичок він не залишав і останнім часом. Але темники, фейки, дезінформацію писав тепер йому Кремль. А він транслював їх усіма можливими способами в Україні, зокрема, через нещодавно заборонені "телеканали". Він заперечує російську агресію, зустрічається зі своїм кумом в окупованому Криму, піарить себе як посередника в справах обміну полоненими і позиціонує себе "голубом миру". "Голубом", який готовий поставити на коліна Україну перед своїм кумом", написав міністр.

Він назвав рішення про запровадження санкцій політично виправданим. І нагадав, що проти Медведчука запроваджено санкції в США. "Тепер нарешті і в Україні. Фактично, це рішення РНБО - початок нової ери, коли ворога нарешті називають по імені", - наголосив Ткаченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА