21:37 13.03.2021

Київська обласна парторганізація "Слуги народу" має намір у неділю розглянути питання щодо перебування Дубінського на посаді керівника

2 хв читати
Київська обласна парторганізація "Слуги народу" має намір у неділю розглянути питання щодо перебування Дубінського на посаді керівника

Партія "Слуга народу" скликає на 14 березня конференцію Київської обласної організації партії з метою розгляду кадрових питань, зокрема перебування народного депутата Олександра Дубінського на посаді керівника і тим більше входження його в такі керівні органи політсили, як національна рада громад.

"Розпорядження про скликання конференції видав голова партії "Слуга Народу" на вимогу членів Київської обласної організації. Дізнавшись про формування нових керівних органів партії, яке було ухвалено на ХІ позачерговому з’їзді, партійці заявили про неприпустимість входження до Національної ради громад теперішнього очільника обласної організації Олександра Дубінського", - наголошується в повідомленні на сайті партії.

Також члени обласної парторганізації обурені тим, що позиція деяких її членів щодо подальшого перебування Дубінського на посаді керівника і, тим більше, його автоматичного входження в керівні органи партії, представляється як позиція всієї організації.

Саме тому, інформують у прес-службі політсили, партійці звернулися до вищих керівних органів партії з вимогою ініціювати скликання позачергової конференції обласної організації, щоб розглянути кадрові питання, а також формування політичної ради Київської області.

"Ми розглянули пропозиції партійців і на їхню вимогу, відповідно до статуту, скликаємо завтра, 14 березня, конференцію Київської обласної організації. Ініціювати подібні питання та наполягати на їхньому розгляді – право членів партії, і ми не бачимо причин не задовольнити цю вимогу", - наголосив глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

За новою редакцією статуту, подібні рішення підлягають погодженню головою політичної ради і головою національної ради громад. Відповідно, Давид Арахамія і Олександр Завітневич погодили це рішення голови партії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА