12:42 16.03.2021

Маруся Звіробій знялася з виборів до ВР у 87-му окрузі на користь Кошулинського

2 хв читати
Маруся Звіробій знялася з виборів до ВР у 87-му окрузі на користь Кошулинського

Кандидат від партії "Європейська солідарність" на довиборах до Верховної Ради Маруся Звіробій (Олена Самбул (Біленька), знімає свою кандидатуру у 87-му виборчому окрузі на Прикарпатті на користь кандидата від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Руслана Кошулинського, повідомляє прес-служба "Євросолідарності" у вівторок.

"Боротьба за Україну - це не слова, це вчинки. 87-й округ сьогодні став своєрідним полем боротьби за Україну, на якому зіткнулися олігархи в особі партнера Коломойського Олександра Шевченка, висуванця від влади зелених дилетантів Василя Вірастюка, та представники патріотичних сил - Руслан Кошулинський зі "Свободи" і я, Маруся Звіробій-Біленька від "Європейської солідарності", - заявила Звіробій.

Вона зазначила, що протистоянням між собою патріотичні сили можуть відкрити дорогу до Верховної Ради представникам олігархів.

"Я прийняла рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського і нагадати всім представникам політичних сил, Україна понад усе - це інструкція до виконання, а не просто гасло", - наголосила Звіробій.

Вона додала, що історія поразок України - це щоразу історія нездатності об'єднатися.

"А солідарність - це про здатність об'єднуватися та перемагати разом. "Європейська солідарність" завжди закликала до об'єднання і демонструє своїм прикладом, що державні інтереси - вище партійних і особистих", - додала вже екс-кандидат у народні депутати.

Вона уточнила, що "Європейська солідарність" провела відповідні переговори з ВО "Свобода", і політичні сили дійшли згоди, що заради України має розпочатися процес об'єднання українських патріотичних сил не на словах, а на ділі, незважаючи на серйозні виклики, перед якими опинилася країна.

У свою чергу ВО "Свобода" підтримало заяву "Європейської солідарності" та її кандидата у 87-му виборчому окрузі Марусі Звіробій-Біленької.

"Це рішення є демонстрацією нашої спільної позиції щодо початку об'єднавчого процесу проукраїнських патріотичних сил, зокрема "ЄС" і "Свободи", перед загрозою проросійського та олігархічного реваншу. "Європейська солідарність" як найбільш рейтингова на сьогодні опозиційна політична сила країни показала приклад того, що проукраїнська позиція вище вузькопартійних інтересів, і здатна забезпечити загальну перемогу і у 87-му окрузі, і надалі", - йдеться у заяві ВО "Свобода".

Як повідомлялося, довибори до Верховної Ради призначені на 28 березня 2021 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА