12:14 18.03.2021

Арахамія не виключає проведення позачергових пленарних засідань Ради за тиждень

2 хв читати
Арахамія не виключає проведення позачергових пленарних засідань Ради за тиждень

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не виключає проведення позачергових пленарних засідань Верховної Ради за тиждень.

"Можливо, за тиждень проведемо низку позачергових сесій, що дасть нам змогу прискорити розгляд законопроектів (включених до порядку денного - ІФ), розгляд яких неможливий через те, що народні депутати зайшли в процес розгляду поправок (до законопроекту №2194 - ІФ)", - сказав Арахамія журналістам у четвер у Києві.

Він пояснив, що наступного тижня провести позачергові пленарні засідання парламенту не вдасться, оскільки згідно з календарним планом Верховної Ради народні депутати працюють із виборцями.

Згідно з календарним планом, зокрема, народні депутати цього пленарного тижня планували розглянути законопроекти в першому читанні про внесення змін до законів стосовно реструктуризації зобов'язань за кредитами в іноземній валюті та адаптації процедур неплатоспроможності фізичних осіб, а також про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу про удосконалення відповідальності за декларування недостовірної інформації; у другому читанні законопроект про внесення змін до деяких законів щодо захисту боржників при врегулюванні простроченої заборгованості.

Як повідомлялася, Верховна Рада третій пленарний день розглядає поправки до законопроекту №2194 про внесення змін до Земельного кодексу та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин. До другого читання законопроекту було подано понад 3 тис. поправок (більшість з яких подали народні депутати з фракцій "Опозиційна платформа - За життя" та "Батьківщина" - ІФ).

Згідно з регламентом, під час розгляду законопроекту парламент не може переривати цю процедуру й розглядати інші питання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА