15:13 19.03.2021

Порошенко: Опозиція - за вакцинацію, але у влади немає вакцин

1 хв читати
Порошенко: Опозиція - за вакцинацію, але у влади немає вакцин

Лідер партії "Європейська солідарність", п'ятий президент (2014-2019) Петро Порошенко переконаний, що відсутність необхідної кількості вакцин в Україні через бездіяльність влади є єдиною причиною зриву антиковідної кампанії в країні, повідомляється на сайті політсили.

"Я буду говорити про вакцинацію. Про брехню і безпорадність влади, яка намагається перекласти з хворої голови на здорову. Вони намагалися заявити, що опозиція проти вакцинації. Запам’ятайте: опозиція за вакцинацію і закликає всіх її проводити. А правда в тому, що у влади немає вакцин", - сказав Порошенко, виступаючи в парламенті.

"Влада завезла лише 500 тис. вакцин, і якщо ви зараз спробуєте зареєструватися на порталі "Дія", в найкращому випадку вас відкинуть на 10-15 років", - додав він.

При цьому політик нагадав про численні обіцянки представників влади стосовно закупівлі вакцин і вакцинації, які так і не були виконані.

Він зазначив, що необхідно передусім захистити людей, ухвалюючи законопроект №5247 про державну реєстрацію вакцин або інші медичні імунобіологічні препарати під зобов'язання. "Ми не дамо їм зараз приводу для того, щоб відтягнути та відтермінувати вакцинацію. Але ми вимагаємо, щоб цей закон протягом короткого проміжку часу вдосконалили, захистивши пацієнтів, поклавши відповідальність на Зеленського,  Міністерство охорони здоров’я і на уряд", - резюмував Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА