20:56 24.03.2021

Єрмак запросив представників бізнесу взяти участь у формуванні міжнародного та економічного порядку денного України

2 хв читати
Єрмак запросив представників бізнесу взяти участь у формуванні міжнародного та економічного порядку денного України

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак запросив представників бізнесу взяти участь у розробці законодавчих ініціатив та створення національного фонду інвестицій, повідомляє прес-служба президента України.

"Кожен законодавчий акт повинен відповідати перш за все інтересам наших громадян і одночасно давати розвиток бізнесу і створювати дійсно привабливі умови для залучення інвестицій", - заявив Єрмак на зустрічі з представниками міжнародних бізнес-асоціацій.

У зустрічі взяли участь віце-прем'єр-міністр - міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, глава комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики Анастасія Радіна, заступник керівника Офісу президента з питань економічної політики Юрій Свириденко і радник керівника Офісу президента Тимофій Милованов.

Представники влади розповіли про останні ініціативи та пропозиції, надіслані для поліпшення умов роботи для бізнесу. Також обговорювалася модернізація Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом і переговори про так званий промисловий безвіз. Зазначається, що завдяки участі представників бізнесу в оновленому документі будуть враховані ті галузі, які раніше не входили до списку.

Зі свого боку представники бізнес-асоціацій, серед яких президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер, голова Ради директорів Американської торговельної палати, співзасновник і головний виконавчий директор Horizon Capital Олена Кошарна, генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала, засновник і президент CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук і виконавчий директор Союзу українських підприємців Катерина Глазкова, наголосили на важливості системного підходу в реалізації озвучених ініціатив.

Представники бізнесу наголосили на важливості судової реформи та ефективної роботи правоохоронних органів, і висловили готовність поглибити співпрацю.

Єрмак також наголосив на важливості залучення представників бізнесу до різних напрямів діяльності держави і президента. Зокрема, йшлося про допомогу в організації та наповненні економічної складової міжнародних візитів президента для підвищення їх результативності.

"Ми з вами - в одній команді. Ми рухаємося в одному напрямові, і у нас єдина мета - щоб наша країна, Україна, була успішною, і щоб ми могли говорити про наші досягнення та перемоги", - наголосив він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА