22:27 28.03.2021

"Євросолідарність" продемонструвала готовність до об'єднання патріотичних українських сил заради України

2 хв читати
"Євросолідарність" продемонструвала готовність до об'єднання патріотичних українських сил заради України

"Європейська Солідарність" показала готовність до справжнього об'єднання патріотичних українських сил заради України, повідомляє сайт політсили.

"На цих довиборах "Європейська Солідарність" показала готовність до справжнього об'єднання патріотичних українських сил заради країни, щоб дати відсіч олігархату і реваншу. Шлях до об'єднання - безальтернативний, якщо ми хочемо зберегти країну", - йдеться в повідомленні.

У партії вважають, що результати екзит-полу на 87 виборчому окрузі свідчать, що позиція щодо об'єднання демократичних сил і зняття кандидата "Європейської Солідарності" (Марусі Звіробій (Олени Самбул (Біленький) - ІФ) на користь представника Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Руслана Кошулинського були правильним кроком. "Наша партія ще раз зарекомендувала себе як відповідальна політична сила, яка здатна свій вузькопартійний інтерес підпорядковувати загальній меті опозиційних проукраїнських сил".

Разом із тим, в "Євросолідарності" зазначають, що на окрузі №50 в Покровську представник цієї партії, волонтер і дитячий судинний кардіохірург Юлія Кузьменко посіла третє місце незважаючи на те, що кампанія проходила без її участі через те, що суд не відпустив її на поруки депутатів. "Але Юлі і нашій команді вдалося донести цьому важливому регіону нашу програму, позицію і переконання, що Україна починається з Донбасу", наголосили в партії.

У політсилі зазначили, що Кошулинському і Кузьменко не вистачило кількох відсотків голосів через те, що інші опозиційні демократичні партії не висловили їм публічної підтримки.

"ЄС" закликає всіх учасників виборчого процесу у фінальній його стадії зосередити зусилля на чесному підрахунку голосів, захисту результатів і високоймовірної перемоги Руслана Кошулинського як спільного кандидата "Європейської Солідарності" і "Свободи", - зазначили в партії.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА