13:35 05.04.2021

"Голос" закликає провести позачергове закрите засідання ВР за участю Шмигаля, Степанова та Хомчака

2 хв читати
"Голос" закликає провести позачергове закрите засідання ВР за участю Шмигаля, Степанова та Хомчака

Політична партія "Голос" закликає провести позачергове закрите засідання Верховної Ради, щоб заслухати доповіді прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, міністра охорони здоров'я Максима Степанова та головнокомандувача Збройних сил Руслана Хомчака.

"Ми, партія "Голос", закликаємо провести позачергове закрите засідання Верховної Ради, викликати прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, головнокомандувача Збройних сил Руслана Хомчака, а також міністра охорони здоров'я Максима Степанова", - йдеться в заяві лідерки політсили Кіри Рудик.

Зокрема, "Голос" вимагає на такому засіданні заслухати детальну доповідь Хомчака щодо загострення на сході України та в рамках повноважень Верховної Ради вжити невідкладних заходів з підтримки боєздатності Збройних сил.

У політсилі також пропонують заслухати доповідь прем'єр-міністра про завантаженість лікарняних місць у кожному регіоні України, забезпечення лікарень необхідним обладнанням, киснем, іншими лікувальними засобами, про план створення нових лікарняних місць, закупівлю обладнання та забезпечення тестування, а також про заходи подолання критичної нестачі лікарів та медичного персоналу для роботи з хворими на COVID-19.

"Голос" закликає Шмигаля надати інформацію про план дій уряду щодо подолання катастрофічної ситуації із закупівлею вакцин та проведенням масової вакцинації, про план підтримки бізнесу та збереження робочих місць, щоб подолати загрозу бідності та економічного занепаду, і про причини провалу своєчасного інформування громадян щодо введення карантину.

Крім того, "Голос" закликає членів усіх фракцій і депутатських груп парламенту розробити і ухвалити звернення до Ради національної безпеки і оборони України і Кабінету Міністрів з вимогою вжити невідкладних заходів з організації адекватної роботи із закупівлі вакцини, інформування населення про необхідність вакцинації, організації вакцинації з визначенням конкретних термінів та відповідальних за виконання.

"Голос" наполягає на необхідності доручити Кабінету Міністрів розробити та впровадити програму захисту робочих місць українців, підтримки малого та середнього бізнесу, а також розробки механізмів стимулювання економічного зростання.

Також у партії наголошують на необхідності напрацювати й ухвалити пакети законопроектів з підтримки підприємців і збереження робочих місць під час пандемії та з підтримки лікарів і медичних працівників, які працюють із хворими на COVID-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА