21:14 16.04.2021

Росія внесла до "чорного списку" вісім американських чиновників і діячів

1 хв читати
Росія внесла до "чорного списку" вісім американських чиновників і діячів

РФ внесла до "чорного списку" вісім американських високопоставлених чиновників і діячів, причетних до реалізації антиросійського курсу, заявили в п'ятницю в МЗС Росії.

Як випливає зі списку, опублікованого на сайті російського зовнішньополітичного відомства, до нього увійшли генеральний прокурор США Мерік Гарланд, директор Федерального бюро в'язниць США Майкл Карвахаль, міністр внутрішньої безпеки США Алехандро Майоркас, радник президента США з внутрішньої політики, колишня постійний представник при ООН і помічник з національної безпеки Сьюзан Райс, директор ФБР Крістофер Рей, директор національної розвідки США Евріл Гейнс.

Крім того, закритий в'їзд колишньому помічнику президента США з національної безпеки і постійного представника при ООН Джону Болтону і колишньому директору ЦРУ Роберту Вулсі.

"Беручи до уваги безпрецедентний характер спровокованих Вашингтоном ускладнень у російсько-американських відносинах, прийнято рішення відійти від звичайної практики не "підсвічувати" контрзаходи, публічно застосовувані російською стороною", - наголошується в повідомленні МЗС РФ.

Як раніше повідомили на Смоленській площі, включеним до списку американським чиновникам на безстроковій основі закривається в'їзд до Російської Федерації.

"Це дзеркальна відповідь на санкції проти російських офіційних осіб, яких США минулого місяця внесли у свій "чорний список"", - сказали в МЗС РФ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА