16:40 20.05.2021

Вакцину Pfizer в Україні сьогодні отримують наближені до влади особи - Сюмар

2 хв читати
Вакцину Pfizer в Україні сьогодні отримують наближені до влади особи - Сюмар

Найефективнішу вакцину Pfizer сьогодні отримують в Україні лише члени уряду та чиновники міністерств, заявляє народний депутат фракції "Європейська солідарність" Вікторія Сюмар.

"Ми сьогодні отримали численні свідчення, що Pfizer в Україні вакцинують представників влади. Що масова вакцинація Pfizer сьогодні відбувається в міністерствах і відомствах, в апараті РНБО, в МЗС", - наводить слова Сюмар із трибуни парламенту прес-служба "Євросолідарності".

Вона нагадала, що на одній з останніх погоджувальних рад п'ятий президент України, лідер "Євросолідарності" Петро Порошенко навів дані з сайту Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) про те, кого вакцинують "Pfizer".

"…Вакцину з найвищим рівнем захисту дають сьогодні не лікарям, які щоденно ризикують власним життям, не вчителям, не групам ризику. Її дають представникам влади. Все відбувається максимально просто, ніхто не створює ніяку логістику для масової вакцинації. Просто на територію міністерств і відомств приїжджає машина, автомобіль, де відбувається вакцинація", - сказала вона.

При цьому нардеп наголосила, що мільйони українців сидять удома вже понад рік - це пенсіонери, люди з важкими хворобами, онкохворі, зі складними формами гіпертонії чи діабету – вони просто бояться вийти з дому. В цей час українські чиновники отримують другу дозу Pfizer. Для того, щоб отримати паспорти вакцинації та безперешкодно подорожувати до Європейського Союзу", - зазначила Сюмар.

"Володимир Зеленський на своїй останній прес-конференції сказав, що зі Шмигалем вони є чемпіонами з боротьби з коронавірусом. Зважаючи на ці останні факти, я думаю, ви є чемпіонами з цинізму та брехні", - зазначила депутат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА