15:45 07.06.2021

Порошенко: У "Євросолідарності" є стратегія і план, як реалізувати потенціал України

2 хв читати
Порошенко: У "Євросолідарності" є стратегія і план, як реалізувати потенціал України

Партія "Європейська солідарність" має чіткий план розвитку успішної, європейської демократичної України та план реалізації її потенціалу, сказав лідер політсили, п'ятий президент України (2014-19 рр.) Петро Порошенко під час виступу на з'їзді партії на Арт-заводі "Платформа "в Києві в понеділок.

Як повідомляється на сайті "Євросолідарності", Порошенко закликав партійців бути уважнішими до соціальних проблем українців.

"Нам потрібен реальний рух вперед, який ми продемонстрували протягом 5 років нашої каденції. Наше з вами завдання – не тягнучи ковдру на себе, об’єднавшись з нашими партнерами по демократичному колу, сформувати потужну коаліцію опозиційних проєвропейських сил, яка поверне країні професійну владу, врятує Україну від хаосу, некомпетентності і дилетантизму. У нас є план, який будується на нашій програмі, на нашій стратегії, – чіткій, прогнозованій і передбачуваній", - сказав політик.

"Європейська солідарність" пропонує щонайменше трирічний мораторій на нові податки, за винятком податку на виведений капітал як драйвера для економічного зростання. "Ми маємо ще одну пропозицію для малих та середніх підприємств – знизити ставку єдиного соціального внеску для тих компаній, у яких видатки на зарплату складають більше 50%", - сказав Порошенко.

За його словами, майже подвійне скорочення єдиного соціального внеску в 2016 році дало позитивний ефект для детінізації зайнятості. Низькі податки, їх просте адміністрування, подальше зменшення регуляторного тиску на бізнес, компактна бюрократія, гарантія прав власності й чесний суд - рецепт розвитку сучасної креативної вільної економіки та соціальної держави, вважає лідер "Євросолідарності".

За словами політика, "Європейська солідарність", навіть перебуваючи в опозиції, відчуває відповідальність за країну. "Ми знаємо, що робити і як. Ми довели свою здатність вирішувати найскладніші проблеми, які стоять перед країною. Спираємося на власні знання та досвід. Ми не лише пишаємося здобутками. Ми очистили і оновили команду, і цей процес буде постійним. Європейське майбутнє України пов’язане з "Європейською солідарністю"... Всі, хто пов’язує з нами надії на рух України до Європейського Союзу, на рух України в НАТО, надії на європейські реформи, на протидію некомпетентності влади, повинні мати можливість приєднатися до нашої партії", - резюмував Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА