13:24 15.06.2021

Фракція "Євросолідарність" оголосила бойкот телеканалу "1+1" - прес-служба

2 хв читати
Фракція "Євросолідарність" оголосила бойкот телеканалу "1+1" - прес-служба

Народні депутати, що входять до складу фракції політичної партії "Європейська солідарність", оголосили бойкот телеканалу "1+1".

Як повідомляє прес-служба політсили у вівторок, про своє рішення, яке було ухвалено через "маніпуляції, сексизм, поширення проросійських меседжів та медіакілерство", нардепи повідомили під час брифінгу у Верховній Раді.

Повідомляється, що у такий спосіб парламентарі підтримали співголову фракції Ірину Геращенко, яка, будучи членом команди п'ятого президента України Петра Порошенка, "зазнала інформаційної атаки".

"Ганебне дійство, що відбулося минулого четверга на каналі Зеленського, Медведчука і Коломойського 1+1 "Право на владу" – це була замовна інформаційна атака на команду п’ятого президента України Петра Порошенка. Вона носила відверто проросійський характер, адже повторювала кремлівську пропаганду", - зазначила народний депутат Марія Іонова.

Вона наголосила, що під час програми Ірина Геращенко "зазнала атаки не тільки як професіонал, а й як жінка і мати".

"І це реальне становище в Україні, в якому перебувають жінки-політикині. Такі сексистські висловлювання притаманні команді Зеленського. Ми з вами пам’ятаємо про "18-річну дівчинку" і "бабусю", вже не говорячи про "корабельні сосни" і "піддутих", - нагадала Іонова.

У свою чергу народний депутат, герой України, генерал-лейтенант Михайло Забродський зазначив, що така поведінка з боку медіа не є шляхом у майбутнє, а нардеп Вікторія Сюмар заявила, що фракція звернеться до Служби безпеки України через те, що під час програми "транслювали дуже багато проросійських наративів, а також були цитати, що принижують українських полонених".

"Мені дуже прикро сьогодні говорити, що у цій програмі журналістика померла вже давно. Але такі маніпуляції насправді шкодять країні, тому що покликані вони не з’ясовувати правду, не давати людям інформацію, а виконувати політичні замовлення від Офісу президента з вулиці Банкової… Ми підтримуємо Ірину Геращенко. Ми кажемо "ганьба" такій програмі. Ми констатуємо, що на сьогодні це пропагандистське шоу від влади і абсолютно владний канал. Оголошуємо бойкот", - резюмувала Сюмар.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Китай схвалює ідею мирної конференції для врегулювання "української кризи" за участю Росії та України - Сі Цзіньпін

Поділ допомоги Україні та Ізраїлю свідчить про те, що "це чиста політика і питання виборів" - Зеленський

Дуда: Зернова проблема - питання політичне, його має вирішити Брюссель

НАТО засуджує атаку Ірану на Ізраїль і закликає до стримування

Генсек ООН закликав до стриманості та деескалації на Близькому Сході після удару по Ізраїлю

Президент Ізраїлю назвав повітряну атаку Ірану "оголошенням війни"

ЄС підтвердив прихильність деескалації на Близькому Сході

Порошенко передав FPV-дрони "Пегас" та ремонтну майстерню бійцям штурмового батальйону "Да Вінчі"

Порошенко везе на східний фронт чергові 2 тисячі дронів

Зеленський: Червень - це час, коли буде правильно фактично розпочати переговори про вступ України до Євросоюзу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА