13:09 29.06.2021

З'їзд "Слуги народу" може відбутися восени за участю президента - Корнієнко

1 хв читати
З'їзд "Слуги народу" може відбутися восени за участю президента - Корнієнко

З'їзд політичної партії "Слуга народу" може відбутися паралельно з масштабним форумом політсили, який запланований на осінь поточного року за участю президента Володимира Зеленського та декількох тисяч місцевих депутатів від політсили, повідомив голова партії Олександр Корнієнко.

"З'їзд, можливо, буде разом із цим форумом, паралельно, тобто на майданчику форуму. Ми хочемо зробити цей форум мультимайданчиком. Звісно, буде локація, де всі зберуться послухати президента, керівників партії, а потім будуть інші "потоки", одним із яких може бути, власне, і з'їзд партії", - розповів Корнієнко агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

За його словами, на з'їзді партія планує вирішити питання щодо свого статуту, оскільки "в процесі роботи виникають певні техніко-комерційні моменти, які необхідно в статуті виправити".

"Можливо, ми змінимо склад політичної ради: якось її "довантажимо", а щодо інших позицій (кадрових - ІФ) у нас немає необхідності щось наразі змінювати", - додав голова партії.

Раніше на брифінгу Корнієнко поінформував, що масштабний форум "Слуги народу" за участю президента та місцевих депутатів, попередньо, відбудеться у жовтні або на початку листопада 2021 року.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА