14:06 30.06.2021

Путін розмірковує про доцільність зустрічі із Зеленським, "який віддав Україну під зовнішнє управління"

2 хв читати
Путін розмірковує про доцільність зустрічі із Зеленським, "який віддав Україну під зовнішнє управління"

Президент Росії Володимир Путін заявив, що складно говорити про зустріч із президентом України Володимиром Зеленським, оскільки він повністю "віддав країну під зовнішнє управління".

"Ну що зустрічатися із Зеленським, якщо він віддав свою країну під повне зовнішнє управління?" - заявив Путін у середу на "Прямій лінії".

За його словами, ключові питання життєдіяльності України "вирішуються не в Києві, а у Вашингтоні, почасти в Берліні та Парижі".

"Ну і про що розмовляти? Однак я не відмовляюся від зустрічей подібного роду, потрібно тільки зрозуміти, про що говорити", - заявив Путін.

Він також зазначив, що стурбований "військовим освоєнням" території України іноземними контингентами, що становить загрозу для безпеки Росії. "Мене турбує інше - більш фундаментальна річ, а саме - початок військового освоєння української території", - заявив президент РФ.

Путін зазначив, що, згідно з українською Конституцією, на території України не може бути іноземних військових баз, але "можна створити навчальні центри, можна створити і користуватися якимись іншими формами".

"Ось військове освоєння території, яка безпосередньо межує з нами, це створює для нас суттєві проблеми у сфері безпеки. Це стосується реально життєвих інтересів Російської Федерації та народу Росії", - заявив Путін.

Він також заявив, що депутата від "ОПЗЖ", лідера руху "Український вибір" Віктора Медведчука "закрили напередодні виборчої кампанії вдома, одягли браслет".

"Віктора Медведчука, який, на мій погляд, є українським націоналістом, замкнули напередодні виборчої кампанії вдома. Приймають рішення абсолютно незаконні та неконституційні", - заявив Путін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА