10:54 06.07.2021

До ВР проходять "Слуга народу", "Євросолідарність", "ОПЗЖ", "Батьківщина" - соцдослідження "Рейтингу"

1 хв читати
До ВР проходять "Слуга народу", "Євросолідарність", "ОПЗЖ", "Батьківщина" - соцдослідження "Рейтингу"

Чотири політичні партії подолали б 5-відсотковий бар'єр, якби вибори до Верховної Ради відбувалися на початку липня, свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" протягом 30 червня - 3 липня 2021 року.

Так, рейтинг партій, які точно пройшли б до ВР, очолює "Слуга народу", за яку готові проголосувати 24,9% респондентів, які визначилися з вибором.

До парламенту також проходять політична партія "Європейська солідарність", яку готові підтримати 13,5% українців, "Опозиційна платформа - За життя" - 12,8% та Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" - 12,3%.

До партій, рейтинг яких перебуває на рівні статистичної похибки, увійшли "Сила і честь", яку готові підтримати 4,8% українців, "Радикальна партія" - 4,7%, партія "Українська стратегія Гройсмана" - 4,5%, "Наші" - 4,3%, "УДАР Віталія Кличка" - 4,1%, "Партія Шарія" - 3,7%. Рейтинг інших політичних сил - менше ніж 3%.

Соціологічне дослідження проводили на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій Криму та ОРДЛО. На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів методом телефонного інтерв'ю з використанням комп'ютера було опитано 2500 респондентів від 18 років. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Похибка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: не більше ніж 2,0%. Терміни проведення 30 червня - 3 липня 2021 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА