10:50 09.07.2021

Партія "За майбутнє" відкликає свого представника з ТСК із розслідування порушень суверенітету України

2 хв читати

Партія "За майбутнє" відкликає народного депутата Ігоря Гузя зі складу тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради з розслідування можливих протиправних дій представників органів державної влади та інших осіб, які могли сприяти порушенню державного суверенітету, територіальної цілісності й недоторканності України.

"Рішення ухвалено після відповідних політичних консультацій і пов'язане з участю в складі ТСК на посаді заступника голови комісії народного депутата, члена депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя" ("ОПЗЖ") Рената Кузьміна", - йдеться в заяві партії, розміщеній на сайті політичної сили.

У заяві наголошується, що партія вважає неприпустимою участь у складі комісії з отриманням доступу до державної таємниці людини, яка під час Революції гідності була членом команди президента-втікача Віктора Януковича, засудженого в Україні за державну зраду.

"Ні партія, ні учасник Революції гідності народний депутат Ігор Гузь не бачать можливості співпраці в межах ТСК із Кузьміним. Партія "За майбутнє" переконана, що він має бути виключений зі складу комісії", - наголошується у заяві.

Як повідомлялося, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія звернувся до керівництва фракції "ОПЗЖ" замінити свого представника Кузьміна в ТСК, однак він брав участь на першому засіданні ТСК, де приступили до розгляду "справи вагнерівців".

Раніше своїх представників із ТСК також відкликали фракції "Батьківщина" і "Голос", а фракція "Європейська солідарність" не надала кандидатури в комісію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА