14:36 29.07.2021

Більшість прибулих на з'їзд "Голосу" делегатів партії висловили підтримку Рудик - прес-служба партії

2 хв читати
Більшість прибулих на з'їзд "Голосу" делегатів партії висловили підтримку Рудик - прес-служба партії

Делегати з'їзду партії "Голос", в якій відмовилися брати участь деякі народні депутати від цієї політсили, висловили підтримку нинішній голові партії Кірі Рудик.

Як повідомляє прес-служба "Голосу" в четвер, під час розгляду питання довіри голові партії, 86% делегатів висловили Рудик свою підтримку.

На з'їзді голова партії відзвітувала про роботу партії з часу проведення місцевих виборів у жовтні 2020 року і представила стратегічне бачення подальшого розвитку політсили. Після розгляду питання довіри голові партії з'їзд перейшов до розгляду інших "питань, важливих для розвитку партії і заявлених у порядку денному", йдеться в повідомленні.

Раніше у четвер народний депутат від "Голосу" Ярослав Юрчишин повідомив, що більшість народних депутатів, членів політсили, відмовилися брати участь в її з'їзді у четвер і заявили про вихід із партії. Він оприлюднив фотокопію своєї заяви, в якій повідомляє про свій вихід із політсили "у зв'язку з узурпацією влади і систематичним ігноруванням позиції членів партії головою партії "Голос" Кірою Рудик, порушенням нею та афільованим із нею керівництвом партії обіцянок виборцям і програми партії "Голос".

Крім Юрчишина, про свій намір припинити членство в партії "Голос" також у соцмережі повідомили Олександра Устінова, Юлія Клименко і Соломія Бобровська.

У відповідь Рудик заявила, що ставиться до їхнього рішення з повагою, "тому що справді останні події показують, що спільна робота з побудови партії неможлива". Водночас вона наголосила на відсутності політичних розбіжностей із ними і що вони як нардепи мають і надалі виконувати програму "Голосу", з якою йшли на вибори.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА