16:34 18.08.2021

Банкова тисне на Кличка як на основного конкурента - заява "УДАРу"

2 хв читати
Банкова тисне на Кличка як на основного конкурента - заява "УДАРу"

Політична партія "УДАР Віталія Кличка" вимагає від влади зупинити політичний тиск на політсилу та її лідера, що здійснюється за допомогою правоохоронних органів.

Відповідну заяву оприлюднено на офіційному сайті партії в середу.

У ній наголошується, що в партії вважають численні обшуки, які тривають у підрозділах КМДА, комунальних підприємствах і підрядних організаціях із травня, "зачисткою політичного поля від конкурентів".

У партії наголошують, що Офіс президента не припиняє спроб дискредитувати Віталія Кличка й у такий спосіб "намагається створити підґрунтя, щоб усупереч законам призначити головою КМДА "зальотного" ставленика, а не того, кого обрали кияни".

"Банкова вбачає у Віталію Кличку головного конкурента. Лідер партії "УДАР" має один з найвищих рейтингів довіри українців та найменший серед політиків антирейтинг. Додатковим стимулом для посилення тиску стало об'єднання "УДАРу Віталія Кличка" з іншими політичними силами для консолідації зусиль у протидії некомпетентній владі", - наголошується в заяві.

В "УДАРі" заявляють, що тиск чиниться не лише на Віталія Кличка, а й на інших партійців. Уточнюється, що правоохоронці неодноразово вривалися з обшуками до їхніх будинків, приходили й до лідера "УДАРу".

"Зухвалі дії правоохоронців за вказівкою керівництва ОП та за підтримки провладних народних обранців засвідчують, що Банкова готова йти до кінця у знищенні політичного конкурента будь-якою ціною. Навіть ціною зупинки столиці. Вимагаємо від влади зупинити тиск на політичну партію "УДАР Віталія Кличка" та її лідера за допомогою підконтрольних правоохоронних органів. Закликаємо міжнародних партнерів відреагувати на дії української влади та допомогти повернути її на шлях законності", - йдеться в заяві "УДАРу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА