16:14 25.08.2021

У партії "Слуга народу" назвали зрадою складання Котляром повноважень секретаря міськради Кривого Рогу

2 хв читати
У партії "Слуга народу" назвали зрадою складання Котляром повноважень секретаря міськради Кривого Рогу

У політичній партії "Слуга народу" вважають зрадою складання Олександром Котляром повноважень секретаря міської ради Кривого Рогу, через що його не змогли обрати виконувачем обов'язки міського голови.

"Сьогоднішня заява Олександра Котляра про складання повноважень секретаря міської ради є зрадою. Це рішення не було обговорено ні з депутатською фракцією політичної партії "Слуга народу" у Криворізькій міській раді, ні з Криворізькою міською організацією партії. Котляр жодним чином не обґрунтував свою позицію, зрадивши принципи нашої політичної сили та президента України Володимира Зеленського. Котляр не здатний взяти на себе відповідальність перед містом та його мешканцями. Він показав себе не тільки як неспроможний політик, а й як зовсім некомандний гравець", - йдеться в заяві Криворізької міської організації політичної партії "Слуга народу", оприлюдненій у Facebook.

У політсилі зазначили, що фракція "Слуги народу" покинула сесійну залу, оскільки не бачила сенсу "спостерігати за політичним фарсом, влаштованим негласною "коаліцією" партій "Європейська солідарність", "ОПЗЖ" та "Блок Вілкула".

"Звинувачення сина загиблого Костянтина Павлова на адресу голови фракції партії "Слуга народу" та інших депутатів укотре доводять, що опоненти не нехтують будь-якими цинічними маніпуляціями. Юрію Костянтиновичу, ми вражені, що ви, ще не оговтавшись від трагічної втрати батька, взяли участь у цій показовій виставі. Ви з трибуни закликали депутатів не спекулювати на смерті батька - ми також радимо вам не робити цього", - підсумували в партії.

Раніше в середу колишнього міського голову Кривого Рогу Юрія Вілкула було обрано виконувачем обов'язків мера Кривого Рогу.

За даними ЗМІ, Вілкула, депутата від партії "Українська перспектива", під час засідання сесії міськради обрали шляхом таємного голосування. Депутати "Слуги народу" не брали участі в голосуванні й пішли із зали пленарного засідання після відмови Олександра Котляра від посади секретаря міськради.

До призначення Центральною виборчою комісією нового виборчого процесу в Кривому Розі обов'язки мера виконуватиме Вілкул.

Як повідомлялося, мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі його будинку 15 серпня. Національна поліція України відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Слідство розглядає три основні версії події - убивство, самогубство, а також необережне поводження зі зброєю. Не виключається і версія доведення до самогубства.

Зазначено, що на тілі загиблого було виявлено одне поранення з карабіна "Сайга". Вилучену на місці події зброю направлено на комплексну експертизу.

Позачергові вибори мера Кривого Рогу, найімовірніше, відбудуться 27 березня наступного року, прогнозує заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Джерело: https://www.facebook.com/zekryvyirih.2019/posts/4531801033518096

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА