12:31 07.09.2021

Трухін заявив, що не має стосунку до видалення новин про ДТП із його ймовірною участю

2 хв читати
Трухін заявив, що не має стосунку до видалення новин про ДТП із його ймовірною участю

Член депутатської фракції "Слуга народу" Олександр Трухін заявив, що ні він, ні його помічники не мають стосунку до ситуації з видаленням новин із видань про дорожньо-транспортну пригоду з його ймовірною участю і закликав журналістів розібратися в цій ситуації.

"Я самостійно ознайомився з цією інформацією. Насправді видалили не з 30-ти, а, по-моєму, навіть більше ніж із 60-ти або 70-ти медіа... З приводу видалення, я не ставив із приводу себе жодної інформації ні за гроші, ні без грошей... Отже, ні я, ні мої помічники, ні люди мені відомі не замовляли і не знімали новин. У мене прохання до журналістів розібратися, я чим зможу теж допоможу. І якщо були такі факти, що за гроші або без грошей хтось знімав якісь новини, я вважаю це неприпустимим", - сказав Трухін журналістам у кулуарах парламенту у вівторок.

Водночас він зазначив, що розуміє, кому були вигідні "фейк-новини і маніпуляції зі зняттям новин".

На уточнювальне запитання про те, чи не вважає він за необхідне на час слідства скласти повноваження заступника голови комітету Верховної Ради з питань бюджету та керівника осередку партії "Слуга народу" в Полтавській області, Трухін відповів, що "це жодним чином абсолютно не зв'язані речі".

Водночас депутат наголосив, що йому боятися нічого, оскільки він не вважає себе винним, а також поскаржився на безпрецедентний тиск на його родину, який чинять засоби масової інформації.

"Я абсолютно чесна людина. Коли будуть підготовлені всі матеріали слідства, я вийду на брифінг... Хотів насправді зібрати брифінг, але і слідчі, і адвокати заборонили будь-що коментувати... Я можу вам із повною упевненістю сказати, що п'яний я не був", - додав парламентарій.

Як повідомлялося, ДТП за участю Трухіна сталася на Бориспільській трасі 23 серпня. Автомобіль Audi на великій швидкості в'їхав в автомобіль Ford, який у свою чергу протаранив Daewoo. Постраждали шестеро осіб, зокрема двоє дітей. Низка ЗМІ після цього повідомили, що за кермом Audi перебував Трухін, однак згодом видалили цю інформацію.

31 серпня Нацполіція повідомила, що справу розслідуватиме Державне бюро розслідувань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА