16:45 17.09.2021

ЦВК зареєструвала ще чотирьох кандидатів на довибори до ВР, Сущенко та Іллєнко йдуть в одному окрузі

2 хв читати
ЦВК зареєструвала ще чотирьох кандидатів на довибори до ВР, Сущенко та Іллєнко йдуть в одному окрузі

Центральна виборча комісія (ЦВК) на засіданні в п'ятницю зареєструвала чотирьох кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України, які відбудуться 31 жовтня в одномандатних виборчих округах №184 (центр - м. Нова Каховка Херсонської області) і №197 (центр - м. Канів Черкаської області).

Згідно з повідомленням прес-служби секретаріату Комісії, в окрузі №184 зареєстровано одного кандидата, а в окрузі №197 - трьох, зокрема від партії "Європейська солідарність" журналіста, колишнього політв'язня Кремля і першого заступника голови Черкаської обласної ради Романа Сущенка. Водночас ЦВК відмовила в реєстрації двох кандидатів в окрузі №184 через невнесення грошової застави у визначеному законом розмірі та невідповідність закону поданих документів.

Раніше комісія вже зареєструвала 14 кандидатів у народні депутати України: шістьох в окрузі №184 і вісьмох в окрузі ОВО №197, зокрема висуванця від політичної партії "Свобода", екс-нардепа Андрія Іллєнка, який 31 жовтня став першим зареєстрованим кандидатом на запланованих проміжних виборах.

Як повідомлялося, вибори в округах №№184 і 197 відбудуться через отримання постанов Верховної Ради про дострокове припинення повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка. Колихаєв склав із себе повноваження нардепа у зв'язку з обранням міським головою Херсона, а Олександр Скічко - у зв'язку з призначенням головою Черкаської обласної державної адміністрації.

1 вересня на обох округах розпочався виборчий процес. Самі вибори відбудуться 31 жовтня 2021 року. Участь у них зможуть узяти понад 290 тис. виборців. Голосування проходитиме на 188 виборчих дільницях у Херсонській області та на 141 виборчій дільниці в Черкаській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА