19:13 23.09.2021

"Голос" вимагає від Кабміну спрямувати фінансування на підтримку підприємців під час локдауну

2 хв читати
"Голос" вимагає від Кабміну спрямувати фінансування на підтримку підприємців під час локдауну

"Голос" вимагає від Кабінету Міністрів України спрямувати фінансування на підтримку підприємців під час локдауну, а не на округи депутатам, заявила лідерка партії Кіра Рудик.

"Чимало викликів чомусь є несподіваними для діючого уряду. Зима приходить несподівано, осіння епідемія приходить несподівано і, я гарантую, перший сніг теж стане несподіванкою. Ще в червні ми з командою "Голосу" говорили: потрібно готуватися до осені, планувати субсидії для компенсації цін на газ, закуповувати кисневі станції для лікарень і планувати кошти для підтримки підприємців", - наводить слова Рудик прес-служба партії.

Вона наголосила, що люди, які мають власну справу, завжди останні в пріоритетах влади, тому партія "Голос" пропонує, щоб кошти, які планують спрямувати на округи депутатам, виділили на підтримку підприємців під час локдауну.

Рудик також зазначила, що в законопроекті, який подав "Голос", на це закладено 10 млрд грн, чого вистачить, щоб надати кредити тим, чия справа може не пережити локдаун.

Також лідерка партії додала, що це не скасовує необхідності ухвалити інші ініціативи "Голосу" щодо підтримки малого та середнього бізнесу.

"Ми також пропонуємо скасувати ЄСВ, запровадити мораторій на перевірки і можливість працювати під час локдауну для підприємств. Якщо влада неспроможна підтримати людей фінансово, то навіщо така влада? Кожен підприємець скаже вам, що впорається сам, але сьогодні, коли ми переглядаємо бюджет, ми мусимо зробити так, щоб було чим допомогти людям, які тримають на своїх плечах нашу економіку, які сплачують податки і завдяки яким ми можемо вступити в наступний рік з економічним зростанням, замість того, щоб вступити зі стагнацією", - наголосила вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА