08:46 28.09.2021

Разумкову поки не відправляли запрошення на виїзне засідання "Слуги народу" в Трускавці, оскільки він не є членом фракції

1 хв читати
Разумкову поки не відправляли запрошення на виїзне засідання "Слуги народу" в Трускавці, оскільки він не є членом фракції

Голова депутатської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія підтвердив інформацію про те, що голові Верховної Ради Дмитру Разумкову поки не відправляли запрошення на виїзне засідання в Трускавці, оскільки він не є членом фракції.

"На цей час ні (Разумкова не буде в Трускавці - ІФ), поки, але це може змінитися. Поки йому не відсилали запрошення. Ми ще до кінця не добили наш формат. Він же не член нашої фракції, він позафракційний депутат. Поки ми робимо внутрішньо фракційний захід. Але зараз обговорюємо різних запрошених гостей", - сказав Арахамія в ефірі телеканалу "Україна-24" у понеділок увечері.

Разом із тим Арахамія пояснив, що перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук братиме участь у цьому засіданні, незважаючи на те, що також не є членом фракції "Слуга народу", тому що "Стефанчук - менеджер проекту, так званого, "трійки"… кілька годин відведено на презентацію, обговорення цієї програми".

Як повідомлялося, 1-2 жовтня в місті Трускавець (Львівська область) відбудеться виїзне засідання фракції "Слуга народу".

Раніше спікер фракції Юлія Палійчук інформувала, що у виїзному засіданні візьмуть участь президент України Володимир Зеленський і представники всіх гілок влади.

Теми майбутньої наради: обговорення стратегії влади на наступний рік, досягнення за минулі два роки і плани законопроектних робіт.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА