13:53 29.09.2021

Прискорити вакцинацію українців можна через роботодавців - нардеп Рудик

1 хв читати
Прискорити вакцинацію українців можна через роботодавців - нардеп Рудик

Найкращим стимулом вакцинуватися проти коронавірусної інфекції COVID-19 є організація вакцинації роботодавцем, переконана лідер партії "Голос" Кіра Рудик.

Як повідомляє прес-служба політсили, за словами політика, по-перше, роботодавець показує підлеглим приклад, коли вакцинується сам, а по-друге, дозвіл працювати під час локдауну імунізованим працівникам і клієнтам дав свої плоди.

Рудик зазначила, що з цим згодні й іноземні партнери України. "Європейська Бізнес Асоціація, Американська торговельна палата, Спілка українських підприємців - усі говорять, що найкраще, що було зроблено з початку епідемії - це саме дозвіл працювати вакцинованим під час локдауну. І це – ініціатива "Голосу". Це матеріальний стимул і дуже чітка вигода, адже страх залишитися без хліба наразі сильніший, ніж страх від того, що може нібито відбутися від вакцини", - зазначила вона.

Крім того, дуже часто приклад роботодавця для його підлеглих набагато більш дієвий, навіть ніж публічні люди, сказала лідер партії. "Коли роботодавець говорить: "Якщо ми всі вакцинуємося, ми зможемо продовжити роботу", це має більший ефект. Кроки організації спільних вакцинацій на заводах і підприємствах - це єдине і найкраще, щоб підвищити кількість щеплених із 13% до необхідних 80%. Щоб удесятеро швидше вакцинувати всіх українців, потрібно робити це через роботодавців. Це спрацює", - зазначає Рудик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

Євросоюзу необхідний "стрибок" в оборонній політиці, вважає Боррель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА