12:26 03.10.2021

Особиста зустріч з Путіним може бути результативною - Зеленський

2 хв читати
Особиста зустріч з Путіним може бути результативною - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вважає, що його особиста зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним може бути результативною.

"Якщо буде зустріч тет-а-тет, не треба зосереджуватися на конкретному порядку денному. Я думаю, там буде результат, тому що російському народу він теж потрібен", - сказав Зеленський у неділю на брифінгу в Трускавці Львівської області за підсумками його зустрічі з членами парламентської фракції "Слуга народу".

Водночас він наголосив, що готовий до зустрічі з Путіним у нормандському форматі і "в принципі готовий до будь-якої зустрічі на сьогодні" з президентом РФ, тому що "вона допоможе Україні в питанні вирішення трагедії на Донбасі і в питаннях Криму".

"Упевнений, що якщо завтра Україна скаже, що давайте не обговорювати ті чи інші питання, то зустріч можна наблизити. Поки що я вважаю, ми собі такого дозволити не можемо ... ще раз підтверджую: ми готові до цієї зустрічі. Я вважаю, що це правильний крок. Я хотів би зустрітися з президентом Російської Федерації", – сказав глава Української держави.

Він також висловив переконання, що російська сторона не зацікавлена в такій зустрічі, оскільки її результати можуть бути для неї непередбачуваними. "Мені зрозуміло, що російська сторона, оточення президента Росії, не хоче, щоб він проводив цю зустріч зі мною саме у форматі тет-а-тет, тому що ця зустріч може принести несподіваний результат", – сказав Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА