11:59 08.10.2021

Рудик упевнена, що монобільшість у парламенті найближчим часом включить "скажений принтер" для ухвалення законів

2 хв читати
Рудик упевнена, що монобільшість у парламенті найближчим часом включить "скажений принтер" для ухвалення законів

Лідер політичної партії "Голос", нардеп від однойменної фракції Кіра Рудик заявила, що чинна влада поспішає ввести в дію т.зв. закон про олігархів, який став причиною конфлікту між депутатами від монобільшості й спікером парламенту Дмитром Разумковим, з подальшою відставкою останнього.

За її словами, після обрання нового спікера його головними завданнями буде сприяння провладним ініціативам і відновлення "принтера" для ухвалення вигідних владі законів.

"Депутатська більшість створила собі проблему і зняла голову, який відмовлявся все це розгрібати. Тому перша задача нового українського спікера буде вирішити питання з так званим законопроектом про олігархів. Друге питання, вирішення якого дуже чекає монобільшість - прийняття податкового законопроекту 5600, який піднімає податки для малого і середнього бізнесу", - наводить слова Рудик прес-служба партії "Голос".

Нардеп наголосила, що фракція "Голос" неодноразово виступала проти зазначеного законопроекту, адже це "абсолютне свавілля".

"І коли ми запитали міністра фінансів, чи очікує він гроші до бюджету від закону про боротьбу з олігархами, він сказав, що ні. А от податковий законопроект передбачає 20-30 млрд грн, які зберуть з малого та середнього бізнесу. Не з олігархів, не з ренти, не з додаткових платежів. Це те, що ляже на плечі людей справи, які щодня працюють", - додала депутат.

Вона заявила, що влада незабаром знову включить "скажений принтер" таких законопроектів, які насправді нічого не вирішують, а тільки обкладають людей додатковими податками.

Джерело: http://www.goloszmin.org/news/nezabarom-vlada-znovu-vvimkne-shalenij-printer-z-vidtvorennya-psevdozakoniv-kira-rudik

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА