12:27 08.10.2021

У "Слузі народу" мають намір обговорити політичні наслідки для Третьякової через її вислів про смерть Полякова

2 хв читати
У "Слузі народу" мають намір обговорити політичні наслідки для Третьякової через її вислів про смерть Полякова

Фракція "Слуга народу" має намір обговорити можливі політичні наслідки щодо керівника комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галини Третьякової через її вислів про смерть члена групи "За майбутнє" Антона Полякова, повідомив перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

"Можна дискутувати щодо того, було це морально з боку Галини (Третьякової - ІФ) чи аморально. Кожен відповідно до своєї системи цінностей визначить. Щодо політичної відповідальності, думаю, що будь-який політик має її нести. Наразі обговорюватимемо всередині (фракції - ІФ), яку саме відповідальність може політично понести Галина через цю ситуацію", - сказав Корнієнко журналістам у кулуарах парламенту в п'ятницю.

Як повідомлялося, керівник комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова у фракційному чаті "Слуги народу" прокоментувала смерть члена депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова, зокрема, фразою "одним ворогом менше".

Вранці в п'ятницю відділ комунікації поліції Києва, повідомив, що 8 жовтня до поліції Києва надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова - народного депутата України.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловікові стало погано дорогою в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "Природна смерть".

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова запевнила, що Офіс генпрокурора швидко й об'єктивно встановить причину смерті в ніч на п'ятницю, 8 жовтня, народного депутата України ("За майбутнє") Антона Полякова.

Пізніше джерело агентства "Інтерфакс-Україна" в правоохоронних органах повідомило, що запаху алкоголю від знайденого мертвим нардепа Полякова не було. "Запаху алкоголю від нього не було, в автомобілі йому стало погано і знудило", - сказав співрозмовник агентства.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

Китай схвалює ідею мирної конференції для врегулювання "української кризи" за участю Росії та України - Сі Цзіньпін

Поділ допомоги Україні та Ізраїлю свідчить про те, що "це чиста політика і питання виборів" - Зеленський

Дуда: Зернова проблема - питання політичне, його має вирішити Брюссель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА