12:43 08.10.2021

Усі фракції парламенту підписали листа для усунення Третьякової від пленарних засідань - Арахамія

2 хв читати
Усі фракції парламенту підписали листа для усунення Третьякової від пленарних засідань - Арахамія

Усі фракції парламенту підписали листа до комітету Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту з вимогою відсторонити керівника комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галину Третьякову (фракція "Слуга народу") від участі в пленарних засіданнях на п'ять днів за висловлювання про смерть депутата від групи "За майбутнє" Антона Полякова, повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Ми сьогодні підписали від усіх фракцій листа на регламентний комітет, щоб вони це розглянули й усунули її на п'ять днів пленарних засідань", - сказав Арахамія на спільному брифінгу зі співголовою групи "За майбутнє" Тарасом Батенком у п'ятницю в кулуарах парламенту.

У свою чергу Батенко також уточнив, що голови всіх фракцій і груп українського парламенту, крім "Слуги народу", зібрали підписи і звернулися із закликом до голови ВР і керівника регламентного комітету відкликати Третьякову з посади голови комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

"Ми шоковані такою поведінкою нашої колеги пані Третьякової. Я вважаю, вона не достойна взагалі бути народним депутатом України", - наголосив він.

Як повідомлялося, керівник комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова у фракційному чаті "Слуги народу" прокоментувала смерть члена депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова, зокрема, фразою "одним ворогом менше".

Вранці в п'ятницю відділ комунікації поліції Києва, повідомив, що 8 жовтня до поліції Києва надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова - народного депутата України.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловікові стало погано дорогою в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "Природна смерть".

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова запевнила, що Офіс генпрокурора швидко й об'єктивно встановить причину смерті в ніч на п'ятницю, 8 жовтня, народного депутата України ("За майбутнє") Антона Полякова.

Пізніше джерело агентства "Інтерфакс-Україна" в правоохоронних органах повідомило, що запаху алкоголю від знайденого мертвим нардепа Полякова не було. "Запаху алкоголю від нього не було, в автомобілі йому стало погано і знудило", - сказав співрозмовник агентства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА