19:21 05.11.2021

Разумков: Членами МФО "Розумна політика" стануть 25 колег, яких важко було зламати Офісу президента під час голосування за мою відставку

2 хв читати
Разумков: Членами МФО "Розумна політика" стануть 25 колег, яких важко було зламати Офісу президента під час голосування за мою відставку

Членами міжфракційного депутатського об'єднання "Розумна політика" стануть 25 парламентаріїв, які, зокрема, не голосували за відставку Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради, повідомив екс-спікер.

"Станом на сьогодні це 25 колег (народних депутатів - ІФ). Справді, це ті люди, які дотримуються принципів, яких важко було зламати й Офісу президента під час голосування за мою відставку. Але я впевнений, що це не межа, і люди приєднуватимуться, люди розумітимуть, куди потрібно рухатися і виконувати нарешті ті обіцянки й дотримуватися тих принципів, з якими ми всі йшли", - сказав Разумков в ефірі телеканалу "Наш" у п'ятницю ввечері.

Він підтвердив, що йдеться, зокрема, про таких народних депутатів, як Неллі Яковлєва, Василь Мокан, Артем Дмитрук, Олег Воронько (всі з фракції "Слуга народу"), позафракційний депутат Людмила Буймістер, яку нещодавно виключили з лав "Слуги народу" і член фракції "Батьківщина" Андрій Ніколаєнко.

"Якісь прізвища вже з'явилися в Telegram-каналах, і це не брехня, це правда. Так, це Андрій Ніколаєнко, ще є колеги з "Батьківщини", є позафракційні і є "Слуги народу": Мокан, Яковлєва... Багато колег, я можу всіх назвати, але скоро з'явиться в публічній площині все... Це також (Оксана) Дмитрієва (заступниця голови комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування - ІФ), (Роман) Соха (член комітету з питань цифрової трансформації - ІФ), (Михайло) Крячко (керівник комітету з питань цифрової трансформації - ІФ), - уточнив Разумков.

Раніше стало відомо, що колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков створює в парламенті міжфракційне об'єднання "Розумна політика".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА