20:15 11.11.2021

Порошенко стверджує, що Зеленський боїться застосувати санкції проти Коломойського

2 хв читати
Порошенко стверджує, що Зеленський боїться застосувати санкції проти Коломойського

П'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко заявив, що бізнесмен Ігор Коломойський впливає на політику президента Володимира Зеленського і вони "дуже дорого обходяться Україні".

"У вчорашньому відосику я побачив, що Зеленський обурився філософським питанням, яке турбує людство вже більше 2 тисяч років – що первинне, яйце чи курка. Хто кого, вопрошає Зеленський, породив? Політики породили олігархів чи олігархи породили політиків? Володимире Олександровичу, гранично ясно, що політика Зеленського зачав, породив і опікується олігарх Коломойський", – сказав Порошенко.

П'ятий президент України заявив, що Коломойський, "згідно з інформацією, яка стала відома всьому світу, дав гроші "95 кварталу" і самому Зеленському на розкрутку.

"Гроші, які були вкрадені у вкладників ПриватБанку. Він разом з вами, Володимире Олександровичу, їх відмив. Він надав можливості каналу 1+1, де ви чи спільні власники, чи ви там були менеджером, для того, щоб ви розкрутилися. І зараз ви намагаєтеся, використовуючи можливості цього каналу, дурити людей", – зазначив Порошенко.

Також, за його словами, Зеленський "боїться застосовувати санкції проти Коломойського".

"Уже навіть не незаконні санкції РНБО, а хоча б дублювати американські санкції наших партнерів. І вам постійно це питання задають – в тому числі і у США...Зараз із Коломойським ви розраховуєтеся через "Центренерго", через право закупівлі російської електроенергії. Через мирову угоду з НАК "Нафтогаз" Коломойський від вас має отримати мільярд доларів", – заявив Порошенко.

"Ви разом із вашим патроном Коломойським дуже дорого обходитеся Україні", – резюмував Порошенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА