19:45 29.03.2022

Ефективне поєднання оборонних та дипломатичних зусиль здатні наблизити перемогу та мир – "Євросолідарність"

2 хв читати
Ефективне поєднання оборонних та дипломатичних зусиль здатні наблизити перемогу та мир – "Євросолідарність"

Збройні сили України несуть головний тягар захисту країни і платять за це найвищу ціну разом з усім українським народом. Самовідданість і самопожертва, мужність і військова майстерність наших воїнів здивували увесь світ і зірвали російський бліц-криг, що дає можливість проявити себе нашим дипломатам, - вважають у політичній партії "Європейська солідарність".

"Ефективне поєднання оборонних і дипломатичних зусиль здатні наблизити перемогу і мир, на які так очікують мільйони українців. Ми згодні із заявами Володимира Зеленського щодо неприпустимості компромісів в питаннях територіальної цілісності, відповідальність за яку лежить на ньому як гарантові Конституції", - йдеться в офіційній заяві політсили, оприлюдненій у вівторок.

У ній уточнюється, що з 24 лютого в партії дотримуються і надалі дотримуватимуться принципу внутрішньополітичної єдності як запоруки перемоги.

" Виходячи з цього, вимагаємо якнайшвидше провести закрите засідання Верховної Ради і поінформувати народних депутатів про стартову позицію України на цих складних переговорах. Змістовно ж обговорити її пропонуємо на зустрічі Президента та голів парламентських фракцій, за винятком ОПЗЖ, після засідання парламенту, який, згідно домовленостей усіх голів фракцій, має працювати в режимі "24 на 7", - зазначають у "Євросолідарності".

Там наголошують, що українським переговорникам потрібне поле для маневру і що докладну оцінку гіпотетичній мирній угоді "можна давати не на основі заяв на пресконференції, а лише тоді, коли буде зрозуміло її повний та остаточний зміст, фіналізований документ, шлях до якого ще довгий і складний".

"Наша команда, як і всі українці, продовжує разом захищати країну на воєнному, інформаційному і дипломатичному фронтах. Жодні заяви росіян на кшталт про зменшення воєнних загроз для Києва чи Чернігова не відповідають дійсності і не повинні вводити нас в оману. Маємо цілодобово усі разом працювати на посилення обороноздатності країни", - підсумували в політсилі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА