16:39 03.05.2022

Порошенко закликав союзників надати Україні більше зброї

1 хв читати
Порошенко закликав союзників надати Україні більше зброї

П'ятий президент України, народний депутат (фракція "Європейська солідарність") Петро Порошенко закликав західні країни надати Києву більше зброї.

"Зброї забагато не буває. І очевидно, що в найближчі тижні Україна стане ще сильнішою. Але нам треба ще більше. Давайте вже мріяти про ракети, які здатні досягати не лише крейсера "Москва", але й міста Москва", - наводить слова Порошенка, які він сказав під час засідання парламенту у вівторок, пресслужба "Євросолідарності".

Він зазначив, що ЗСУ знищили міф про непереможність російської армії. "Московія покрилась ганьбою через низьку боєздатність свого війська і через військові злочини своєї солдатні, бандитів і варварів", - наголосив нардеп.

Порошенко подякував міжнародним партнерам України, зокрема Великій Британії та США, а також закликав світових лідерів посилювати санкції проти РФ.

"Маємо продовжити роботу з партнерами по санкціям проти Росії. Ембарго на нафту і газ. Повна торгівельна блокада. Визнання Росії терористичною країною і тотальна ізоляція… Санкції мають бути відчутні не лише для російської верхівки, а й для так званого "глибинного" народу з далеких провінцій, який і є соціальною базою путінського режиму. Який підтримав його криваві злочини і який має розділити відповідальність разом зі своїм фюрером", - підсумував п'ятий президент.

Джерело: https://eurosolidarity.org/2022/05/03/poroshenko-davajte-mriyaty-pro-rakety-yaki-doletyat-ne-lyshe-do-krejsera-moskva-a-j-do-mista-moskva/

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА