09:53 07.07.2022

Разумков закликає керівництво Верховної Ради дозволити журналістам працювати у будівлі парламенту

1 хв читати
Разумков закликає керівництво Верховної Ради дозволити журналістам працювати у будівлі парламенту

Голова міжфракційного депутатського об'єднання "Розумна політика" Дмитро Разумков (позафракційний) пропонує керівництву Верховної Ради дозволити журналістам працювати у приміщенні парламенту.

"Настав час повернути журналістів до Верховної Ради. Ми маємо не забувати, що преса - це четверта влада, яка повинна мати можливість повноцінно виконувати свої професійні обов'язки, зокрема висвітлювати діяльність парламенту. Тому звертаюся до керівництва Верховної Ради: давайте вже відновлювати шановним представникам медіа доступ до кулуарів", - написав Разумков у фейсбуці у четвер.

На його думку, немає жодних причин закривати Верховну Раду для ЗМІ - на Київщині немає російських військ, а небезпека від ракетного обстрілу існує на всій території України.

"Давайте, нарешті, повернемося до формату відкритості та ідеалів свободи слова. Гадаю, нам точно нема чого приховувати ні від журналістів, ні від українського народу", - зазначив народний депутат.

Як повідомлялося, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну 24 лютого доступ представникам ЗМІ до будівлі парламенту було заборонено.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА