13:15 15.07.2022

Безугла вимагає виключити Тищенка з фракції та партії "Слуга народу"

2 хв читати
Безугла вимагає виключити Тищенка з фракції та партії "Слуга народу"

Народний депутат Мар'яна Безугла закликає керівників партії та фракції "Слуга народу" виключити з їхнього складу Миколу Тищенка.

"Моя заява щодо припинення членства в партії та виключення зі складу депутатської фракції Миколи Тищенка. Далі справа за Оленою Шуляк (голова партії "Слуга народу" – ІФ), Давидом Арахмією (керівник фракції "Слуга народу" – ІФ), а далі – за колегами", - написала вона на своїй сторінці у фейсбуці.

У своїй заяві Безугла наголошує, що Тищенко неодноразово вчиняв дії з дискредитації партії.

"Підтвердження цього містяться в публічних розслідуваннях ЗМІ у зв'язку з корупційними ризиками, скандалами та висловлюваннями самого Миколи (все це зафіксоване на численних Youtube-каналах, онлайн-сайтах новин, в інших відкритих джерелах інформації), які завдають репутаційної шкоди не лише партії, а й вищому керівництву нашої держави та країни в цілому", – зазначила парламентарій.

Крім того, вона звернула увагу на те, що 23 квітня 2022 року з відкритих джерел інформації стало відомо про нагородження Миколи Тищенка бойовою зброєю – "командирським" автоматичним пістолетом Стєчкіна. "У цьому нагородженні брав участь відомий шахрай Майман Михайло Веніамінович ("Моня") від імені добровольчого формування №14 територіальної громади міста Київ "Архангели Михайла", – стверджує Безугла.

Цей випадок, за її словами, дискредитує партію "Слуга народу", а також Збройні сили України, правоохоронні органи, інші складові сектору національної безпеки та оборони, які вже публічно заперечили свою причетність до нагородження бойовою зброєю Миколи Тищенка, а незаконне володіння незареєстрованою вогнепальною зброєю, наголосила Безугла, є кримінальним злочином.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА