11:00 22.10.2019

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ефективні PR-технології в маркетингу"

1 хв читати

У вівторок, 22 жовтня, об 11.00 в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція на тему "Ефективні PR-технології в маркетингу" про те, які PR-кампанії приводять до отримання маркетингового результату і які маркетингові результати можна отримати від комплексного PR-просування, яке значення має PR-стратегія, чому PR особливо важливий для українських виробників і компаній В2В, які PR-інструменти краще використовувати для регіональних компаній, а також буде озвучено результати досліджень. Учасники: директор Publicity Creating, фахівець із досвідом роботи на українському PR-ринку понад 25 років Валерій Курейко; Account Director Publicity Creating, PR-консультант із досвідом роботи більше ніж 20 років Руслана Плис (вул. Рейтарська 8/5а). Акредитація журналістів за тел. (050) 381-75-55, (044) 242-47-59.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як дії АРМА можуть дискредитувати інститут управління заарештованим майном"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ескулаб": 15 років на ринку медичних досліджень – підсумки, виклики та плани на майбутнє"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Зовнішньополітичні події та тенденції очима громадян України"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Будівельні матеріали. Готовність до потреб ринку на відбудову"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як запустити розподілену генерацію в Україні. Виклики та можливості для територіальних громад"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Україна-Росія - тотальна війна. Коли фінал?"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Китайсько-американські відносини в контексті нового світового порядку"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Презентація порталу, який виявляє конфлікт інтересів у місцевих депутатів"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Війна України з Росією - час працює проти обох сторін. Проте - по-різному"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА