11:00 09.06.2021

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Меморандум, який не збиралися виконувати"

1 хв читати

У середу, 9 червня, об 11.00 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція на тему "Меморандум, який не збиралися виконувати".

Інвестори у відновлювану енергетику констатують невиконання підписаного 10 червня 2020 року меморандуму з боку уряду: графік погашення минулорічних боргів порушений, регулярні 100% виплати не здійснюються, умови роботи для відновлюваної енергетики продовжують погіршуватися: ВРУ пропонує впровадити акциз на виробництво "зеленої" електроенергії, значно збільшилася кількість диспетчерських відключень виробників ВДЕ, а розрахунок фінансової відповідальності за небаланси проводиться некоректно.

Учасники: директор Європейсько-українського енергетичного агентства Олександра Гуменюк, голова правління Української вітроенергетичної асоціації Андрій Конеченков, генеральний директор "Віндкрафт Україна" Карл Стурен, голова Української асоціації відновлюваної енергетики Олександр Козакевич, виконавчий директор Асоціації сонячної енергетики України Артем Семенишин (вул. Рейтарська, 8/5а).

Трансляція прес-конференції буде доступна на Youtube-каналі агентства "Інтерфакс-Україна". У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць у прес-центрі обмежено. Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

Додаткова інформація за тел. (067) 364-46-67.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" голови Агентства з розшуку та управління активами (АРМА) Олени Думи

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "В Україні різко зменшується чисельність вовків"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Спеціалізованій екологічній прокуратурі 3 роки. Досягнення та виклики в умовах російської агресії"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як дії АРМА можуть дискредитувати інститут управління заарештованим майном"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Ескулаб": 15 років на ринку медичних досліджень – підсумки, виклики та плани на майбутнє"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Зовнішньополітичні події та тенденції очима громадян України"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Будівельні матеріали. Готовність до потреб ринку на відбудову"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Як запустити розподілену генерацію в Україні. Виклики та можливості для територіальних громад"

До відома: про дискусію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Україна-Росія - тотальна війна. Коли фінал?"

До відома: про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" на тему "Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА