10:57 16.06.2014

Генічеськ прийняв "Оскар" від Кирилівки

2 хв читати

Якщо раніше можна було з упевненістю сказати, що «Оскар» це головна кінопремія США, то зараз це вже щось більше, а саме - інноваційна мережа найбільших дельфінаріїв в Україні.

21 червня 2014 в курортному селищі Генічеська гірка на Арабатській стрілці на Азовському морі перших відвідувачів прийме унікальний дельфінарій «Оскар-Генічеськ». Любителі дельфінів вже чули про однойменний дельфінарії, який успішно працює в селищі Кирилівка Якимівського району Запорізької області з 2011 року. Вже зовсім скоро таких неймовірних об'єктів стане два, а, значить, і позитиву на світі буде вдвічі більше.

«Оскар-Генічеськ» по праву буде самим новим і одним з найбільших дельфінаріїв в Україні, де глибина басейну - 5 метрів, а діаметр - 25 метрів. Комфортно буде не тільки дельфінам, але і глядачам: на трибунах уявлення можуть дивитися одночасно до 900 осіб. Такої можливості сьогодні немає ні в одному дельфінарії країни - ну хіба що в кирилівському "Оскарі"!

Звичайно ж, хочеться згадати той факт, яким пишається вся мережа дельфінаріїв-гігантів «Оскар» (а тепер - і Генічеськ!) - З морськими артистами тут працює династія тренерів Калганова. А це 4 покоління тренерів, система взаєморозуміння з морськими вихованцями, енергетика душевної доброти і вдячності публіки. На даний момент наймолодшому представнику династії Калганова - 8 років, а він уже з легкістю спілкується з мешканцями дельфінаріїв "Оскар".

- Потрібно розуміти, що не можна стати дресирувальником дельфінів, можна стати їх тренером і наставником, - говорить найстарший в династії, співзасновник мережі дельфінаріїв "Оскар" Андрій Калганов. - Це принципова різниця! Дельфінів тренують, удосконалюючи те, що вони вміють від природи. Робота з дельфінами - це робота зі спортсменами, які спочатку початківці, а потім - досвідчені професіонали і зірки.

Номери, які показують глядачам дивовижні дельфіни і тренера "Оскара" - завжди глибокі за змістом, закликають людей до гармонії з природою і повазі до тварин. У програмі нового дельфінарію є унікальні номери, що доступні для вихованців лише деяких дельфінаріїв світу.

- Цього літа ми призначаємо побачення всім, хто вибрав Азовське море місцем свого відпочинку, знаючи, що тут не тільки море і пляжі, але й активно розвивається інфраструктура розваг. Мешканці та гості Генічеська отримають на уявленнях задоволення, знання, комфорт і безпеку, так як це корпоративний стандарт мережі найбільших і інноваційних дельфінаріїв України «Оскар», - каже співзасновник "Оскара" Тарас Чекурда. - За нашою традицією, ми починаємо роботу дельфінарію "Оскар-Генічеськ" з добра і милосердя, і запросили в перший день роботи дельфінарію близько 700 дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей із малозабезпечених сімей Генічеського району.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА