17:40 09.09.2014

Київський міжнародний економічний форум отримав широку підтримку в бізнес-колах

3 хв читати

Авторитетні бізнес-організації та провідні світові компанії в галузі інноваційних технологій підтримують Київський міжнародний економічний форум,

акцентуючи увагу на необхідності невідкладних ефективних реформ в Україні

Як вже повідомлялося, 2 жовтня 2014 року відбудеться перший Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), ключовим завданням якого є формування бачення структурних економічних реформ в Україні, а також об’єднання однодумців для їх реалізації. На заході будуть розглядатися можливості консолідації зусиль бізнесу, влади та експертного співтовариства навколо інструментів економічної політики, пріоритетних галузей і "точок зростання" нової економіки.

Ініціативу вже підтримали авторитетні бізнес-організації та компанії – світові лідери. Так, партнерами КМЕФ виступлять:

• компанія Cisco – світовий лідер у галузі мережевих технологій;

• корпорація Intel – провідний світовий виробник інноваційних напівпровідникових компонентів;

• провідна українська авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України";

• інноваційний парк BIONIC Hill;

• Американська торгова палата в Україні;

• Американсько-українська ділова рада (USUBC);

• Європейська Бізнес Асоціація.

Свою участь у форумі вже підтвердили понад 30 авторитетних спікерів – успішних реформаторів з інших країн, бізнес-лідерів, провідних економічних експертів. Серед них: Гжегож В. Колодко, Ерік Райнерт, Бернард Кейсі, Дафна Коллер, Герхард Пфайфер, Юхан Партс, Дмитро Шимків, Сергій Квіт та ін.

"Активна підтримка форуму міжнародними та українськими бізнес-колами підкреслює актуальність проведення структурних економічних реформ в Україні та важливість ролі бізнесу в їх плануванні та впровадженні. Задача організаторів форуму – донести розроблені на КМЕФ стратегії до керівництва України, політичних лідерів та експертного співтовариства, а також об’єднати економічних патріотів України незалежно від їхніх політичних поглядів", – коментує член організаційного комітету Київського міжнародного економічного форуму, Президент Асоціації "Інноваційний розвиток України" Віктор Галасюк.

Реєстрація на КМЕФ вже відкрита. Слідкуйте за новинами на офіційній сторінці форуму www.forumkyiv.org і на Facebook: www.facebook.com/kyiveconomicforum.

Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) – постійно діючий майданчик для формування стратегії економічного розвитку України. Орієнтований на організацію діалогу експертів, бізнесу і влади, запозичення кращого світового досвіду, створення "дорожньої карти" розвитку та сприяння конвертації ідей в реальні дії.

www.forumkyiv.org

"Національний університет "Києво-Могилянська академія" (НаУКМА) – один з трьох найстаріших вищих навчальних закладів України, правонаступник Києво-Могилянської академії (1659-1817); нараховує 6 факультетів, 28 наукових центрів і лабораторій, авторитетну Києво-Могилянську бізнес-школу (KMBS), 9 відділів Наукової бібліотеки, понад 9000 випускників; більше 800 викладачів та співробітників щорічно навчають 3469 студентів.

www.ukma.edu

Київська школа економіки (KSE) – навчальний заклад світового рівня, діяльність якого сприяє розвитку сфер економіки, бізнесу, а також економічної політики в Україні та сусідніх державах.

www.kse.org.ua

Дискусійний клуб "КОЛО" – спільнота представників середнього бізнесу, державних управлінців, вчених, експертів, діячів культури та журналістів, що реалізують ініціативи, спрямовані на соціально-економічний розвиток України.

www.kolo-ua.com

Асоціація "Інноваційний розвиток України" об’єднує провідні міжнародні та національні компанії у сфері високих технологій, у тому числі і в галузі освіти та науки, інформаційних технологій, машинобудування, мікроелектроніки, енергоефективності. Місією асоціації є створення умов для високотехнологічного бізнесу в Україні.

www.uaid.com.ua

Генеральним новинним партнером КМЕФ є інформаційна агенція Інтерфакс-Україна.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА