12:27 27.09.2014

Усі кандидати в народні депутати від "Опозиційного блоку" поділяють принципи партії

2 хв читати

Політична партія "Опозиційний блок" зареєструвала у Центральній виборчій комісії список кандидатів у народні депутати України для участі у позачергових парламентських виборах.

До списку "Опозиційного блоку" увійшли кандидати, які повністю поділяють принципи та позицію нашої політичної сили. Кандидатами від партії стали лише ті громадяни України, які на сьогодні є або членами партії "Опозиційний блок", або є безпартійними.

Сьогодні Україна переживає час тяжких випробувань, а політичні конфлікти прирікають нас на економічний занепад, тотальне зубожіння населення, загрожують гуманітарною катастрофою. Українське суспільство складає іспит на зрілість і здатність забезпечити громадянський мир.

Тому, "Опозиційний блок" вважає, що, в першу чергу, Україні потрібен мир. Настав час компромісу, подолання внутрішніх суперечок, початку суспільного діалогу про наше майбутнє.

По-друге, українці прагнуть стабільності. Україна втомилася від громадянських потрясінь, економічних експериментів та політичного радикалізму. Країні потрібен новий суспільний договір, що ґрунтуватиметься на принципах соціальної справедливості, рівності перед законом, суспільної безпеки, гарантіях прав та свобод людини і громадянина.

І, по-третє, Україна має стати країною, в якій люди будуть впевнені у завтрашньому дні, де відбуватиметься вільний діалог, в якому можна без страху висловлювати власні думки та політичні позиції, дружньою для бізнесу, інвестицій та підприємницької ініціативи. Тому "Опозиційний блок" вважає, що країні потрібне відродження.

Усього до списку, що був поданий до ЦВК, увійшло 195 кандидатів в народні депутати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА