13:04 07.12.2017

Gebr. Heinemann і "БФ ЕНД ГХ ТРЕВЕЛ РІТЕЙЛ" відкрили третій магазин Duty Free в аеропорту "Київ" (Жуляни)

3 хв читати

5 грудня німецька компанія Gebr. Heinemann спільно зі своїм українським оператором "БФ ЕНД ГХ ТРЕВЕЛ РІТЕЙЛ лтд." відкрили третій магазин безмитної торгівлі в столичному аеропорту "Київ" (Жуляни), термінал А.

Площа нового магазину складає 350 кв.м., на якій будуть представлені новинки світових виробників і брендів парфумерії, косметики, алкоголю, кондитерських виробів, делікатесів, одягу та ін.

За словами директора "БФ ЕНД ГХ ТРЕВЕЛ РІТЕЙЛ лтд" Олександра Шевченка, четвертий магазин відкриється найближчим часом, потім партнери планують відкрити ще два в залах для пасажирів бізнес-класу, що також спричинить за собою додаткові інвестиції.

На відкриття магазину прибув співвласник Gebr. Heinemann Клаус Хайнеманн. "Наша компанія, історія якої налічує майже 140 років, інвестує в розвиток магазинів Duty Free по всьому світу. Я уявляю четверте покоління нашої родини. Вже 7 років ми успішно інвестуємо в український ринок і надзвичайно задоволені результатами. Аеропорт "Жуляни" демонструє зростаючий пасажиропотік за багатьма напрямками, тому ми розглядаємо український ринок як дуже перспективний", - сказав він.

Компанія придивляється і до інших аеропортів України. "Зараз ми присутні в аеропортах Києва та Одеси, але в разі, якщо й інші аеропорти будуть розвиватися також динамічно, ми розширимо свою присутність", - сказав Хайнеманн.

Власник "БФ ЕНД ГХ ТРЕВЕЛ РІТЕЙЛ лтд." Артур Гранц заявив, що Gebr. Heinemann - лідер ринку. "З цієї причини наша компанія вибрала саме лідера, щоб представити пасажирам найкращий сервіс". За словами Гранца, незважаючи на те, що пасажиропотік в "Жулянах" дещо менший, ніж у "Борисполі", "БФ ЕНД ГХ ТРЕВЕЛ РІТЕЙЛ лтд." задоволена динамікою зростання київського аеропорту.

"Крім того, що прихід Gebr. Heinemann тягне за собою приплив інвестицій в Україну, це також, як правило, впливає і на рішення авіакомпаній, зокрема, лоу-костерів, про початок бізнесу в цьому аеропорту. Крім того, пасажири вже давно звикли до магазинів Heinemann в інших країнах, тепер ми відкрилися і в другому за популярністю аеропорту України - я впевнений, що вони будуть задоволені", - вважає Гранц.

Gebr. Heinemann, заснована в 1879 році, володіє більш ніж 2000 магазинах європейського формату Duty Free в близько 100 країнах і обслуговує понад 40 млн покупців щороку на 120 тис кв.м торгових площ. Компанія працює в Україні з 2010 року, коли в міжнародному аеропорту "Бориспіль" був побудований термінал F, де були відкриті 6 магазинів. У новому терміналі D працюють більше 10 магазинів. Крім того, компанія відкрила магазини в Одеському аеропорту і на прикордонних автомобільних переходах. В даний час таких магазинів в Україні налічується 27.

Оператор німецької компанії в Україні – "БФ енд ГХ Тревел Рітейл лтд." - за станом на кінець 2017 року сплатила за оренду площ "Борисполя" близько 400 млн грн і перерахувала до бюджету понад 100 млн грн у вигляді податків. Менеджмент і персонал компанії, що складається з понад 400 осіб, на 100% український. Компанія працює за стандартами, встановленими і контрольованим Gebr. Heinemann.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА