16:40 22.01.2018

Власник торгової марки "БРСМ-Нафта" А.Біба щодо спроби рейдерського захоплення однойменної автозаправної мережі

2 хв читати
Власник торгової марки "БРСМ-Нафта" А.Біба щодо спроби рейдерського захоплення однойменної автозаправної мережі

14 січня 2018 року юридична служба Національної мережі АЗК "БРСМ-Нафта" заявила, що 21 грудня 2017 року на мережу було здійснено рейдерську атаку. Саме в цей день державними реєстраторами київської філії комунального підприємства Главанської сільської ради "Абсолют" за підробленими документами усе майно автозаправної мережі "БРСМ-Нафта" було зареєстровано на ТОВ "Імбрем Аурум ЛТД" шляхом внесення усього майна до статутного капіталу цього товариства.

Наявність злочинного умислу та спроби незаконного заволодіння автозаправною мережею підтверджує той факт, що власник торгової марки "БРСМ-Нафта" Андрій Біба та юридичні особи, на яких перебувало відчужене наприкінці минулого року майно, не здійснювало жодних дій, що могли привести до відчуження майна та корпоративних прав на користь третіх осіб. Це підтверджують судові реєстри, а отже будь-які законні підстави переходу власності мережі АЗК "БРСМ-Нафта" до ТОВ "Імбрем Аурум ЛТД" без волі її власника виключаються.

На думку експертів паливного ринку, така фіктивна “зміна” власності однієї з найбільших автозаправних мереж України є класичною рейдерською схемою, коли у передсвятковий період переоформлюються право власності, а через певний час реальні власники просто ставляться перед фактом відчуження їх майна. Зазвичай це робиться за підписом чорних нотаріусів або корумпованих держреєстраторів за винагороду. В експертному середовищі також побутує думка, що ситуація навколо мережі АЗС "БРСМ-НАФТА" дистанційно інспірована біглим екс-міністром енергетики та вугільної промисловості України Едуарда Ставицького.

Кореспонденти сайту Enkorr особисто поспілкувалися з ошуканим власником торгової марки "БРСМ-Нафта" Андрієм Бібою, який пролив світло на рейдерську оборудку з його бізнесом та її ініціаторів, окресливши перспективи виходу "БРСМ-Нафти" з конфлікту. Читайте повний текст інтерв’ю з Андрієм Бібою за посиланням: http://enkorr.com.ua/a/interview/Osnovatel_BRSM_Andrey_Biba_Ya_otkazalsya_ot_prodazhi_i_oni_reshili_sdelat_eto_bez_menya/230964

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА