15:33 18.04.2018

21 квітня одночасно в семи містах України відбудеться третій фестиваль STEM-освіти

2 хв читати

Організатори фестивалю "Соціальна справедливість"  збільшують масштаби заходу: ще більше учасників, нових знань та можливостей. Третій, уже традиційний, всеукраїнський фестиваль STEM-освіти відбудеться в Києві 21 квітня у столичному "Палаці спорту" (Спортивна площа, 1).

 Цього разу фестиваль відкриє свої двері жителям та гостям Кропивницького, Запоріжжя, Чернігова, Одеси, Сум та Миколаєва.

За останні кілька років в Україні стрімко зросла популярність STEM-освіти – наукового підходу, який об’єднує в собі чотири дисципліни, а саме: Science – природничі науки; Technology – технології; Engineering – технічну творчість; Mathematics – математику. Сьогодні STEM є окремим освітнім напрямком, що поєднує інноваційні технології у вивченні як природничих, так і художніх дисциплін.

Організатори третього фестивалю STEM-освіти обіцяють приємно здивувати гостей та учасників насиченою програмою, яка дозволить почерпнути нові знання та добряче розважитись. Як розповіли у "Соціальній справедливості", на STEM-фестивалі ви зможете:

  • відвідати лекції на важливі й актуальні освітні теми;
  • ознайомитися зі школами і курсами, які спеціалізуються на STEM-освіті;
  • долучитися до конкурсу технічних рішень;
  • відвідати виставку проектів;
  • спробувати себе у ролі STEM-науковців, де на спеціальних воркшопах зможете змайструвати робота, провести фізичні чи хімічні експерименти, покерувати автомобільними й авіаційними роботами, поюзати інноваційні гаджети тощо;
  • взяти участь у розіграші сувенірних подарунків;

 "Цього року ми вирішили максимально наситити та урізноманітнити програму нашого фестивалю. Завітавши на фестиваль STEM-освіти, ви дізнаєтесь багато цікавого із останніх досягнень сучасної науки, зможете взяти участь у численних експериментах та дослідах, а головне, зрозумієте, що наука і навчання можуть бути цікавими та захоплюючими для ваших дітей", - розповіла лідер "Соціальної справедливості" Алла Шлапак.

Організатори запевняють, що фестиваль STEM-освіти буде особливо цікавий школярам віком від 10 до 18 років, а також юним спеціалістам, які цікавляться науково-технічним напрямком або мають власні винаходи.

https://www.facebook.com/UkrainianSTEMfestival/

https://stem.sovist.ngo/

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА