10:33 07.05.2018

Голландські технології, українська земля – разом ми нагодуємо світ

2 хв читати

Щоб продемонструвати можливості українських та нідерландських агропромислових та продовольчих компаній, Strategy Council організовує Український агропромисловий та продовольчий форум, який відбудеться 31 травня 2018 року в готелі Barbizon Palace в Амстердамі – столиці Королівства Нідерланди.

Аграрні компанії з України, Нідерландів та інших країн, трейдери, фінансисти, рітейлери, логістичні компанії та постачальники послуг та обладнання, планують зібратися разом, щоб обговорити потенційні синергії між двома провідними сільськогосподарськими країнами.

Агропромисловий комплекс покликаний долати вагомі виклики сучасного світу: зменшити рівень голоду й бідності у світі та водночас забезпечити сталий розвиток сількогосподарського виробництва. Досягнення обох цілей -  завдання нелегке. Отже, настав час для активізації спільної роботи. Форум об'єднає всіх, хто впевнений, що Нідерланди з інноваційними агротехнологіями та Україна з гектарами родючих земель зможуть втамувати голод та спрагу людей у всьому світі.

Програма заходу продовжує формуватися. До переліку спікерів входять:

Українські високопосадовці: Іванна Климпуш-Цинцадзе, Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. Вона очолить офіційну українську делегацію, до якої також входять Ольга Трофімцева, заступник міністра аграрної політики та продовольства України, Олексій Павленко, Міністр аграрної політики і продовольства у 2014-2016 роках, а нині співголова Українсько-нідерландської ділової ради, та Всеволод Ченцов, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Королівстві Нідерланди.

Ханс де Бур, президент VNO-NCW і співголова Українсько-нідерландської ділової ради, очолить офіційне голландське представництво.

Представники українських агрохолдингів: Олексій Вадатурський, генеральний директор та засновник компанії “Нібулон”, Дмитро Лось, радник головного виконавчого директора МХП, Ольга Рибачук, фінансовий директор Delta Wilmar CIS, і Віктор Гладкий, фінансовий директор холдингу “Астарта-Київ”.

Відомі нідерландські фахівці з агропродовольчого виробництва з досвідом роботи в Україні, зокрема, Кейс Хаузинга, генеральний директор VV Kischenzi, Тон Халс, фінансовий директор агрохолдингу “Мрія”, Дірк Алевен, генеральний директор Food Ventures, та Рене Кремерс, директор Нідерландсько-українського молочного центру.

Провідні нідерландські фінансисти та представники міжнародних фінансових установ, що активно фінансують український агропромисловий сектор: Пітернел Боогаард, керівник європейського агропродовольчого відділу ING, Рейньє Дуке (FMO), Джейсона

Пеллмара (IFC) і Войтека Бонящука (ЄБРР).

Ми раді вітати нових корпоративних партнерів форуму – IMMER Group та Credendo. Вони приєднаються до ING Bank, FMO та юридичної фірми Evris.

Переконайтеся, що в кінці травня ви перебуватимете в Амстердамі, щоб приєднатися до провідних інвесторів, експертів та представників українських та нідердандських сільськогосподарських та продовольчих компаній.

Для додаткової інформації перейдіть за посиланням:

http://strategy-council.com/uk/events/ukrainskij-forum-agrobiznesu-v-niderlandah

Про Strategy Council:

Strategy Council – це організація, яка підвищує обізнаність та налагоджує зв'язки між бізнес-спільнотами, в першу чергу в європейських економіках, що розвиваються.

Контакти для ЗМІ: Ольга Стефанцова: E-mail: [email protected],

тел.: +380 68 259 7926

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА