09:26 10.05.2018

За опалювальний сезон аварійна служба "Львівгазу" 16 тисяч разів виїжджала на виклики

2 хв читати

Впродовж опалювального періоду 2017-2018рр. аварійно-диспетчерська служба ПАТ "Львівгаз" відпрацювала 15,7 тис. заявок від споживачів області. Найбільша кількість дзвінків надійшла від споживачів Львова.

Основними причинами звернень до аварійної служби були витоки газу, що становлять 90% від усіх заявок. Відтак, за 7 місяців опалювального сезону аварійні бригади виявили та ліквідували 25,2 тис. витоків в будинках споживачів Львівської області та 6,1 тис. - у Львові. Найчастіше вони виникали через недотримання споживачами правил використання газу в побуті, зокрема самовільне втручання в газову мережу та встановлення газових приладів.

"Найбільша кількість викликів надходить з настанням холодів, коли споживачі інтенсивніше користуються газовими приладами. До прикладу, обігрівають приміщення газовими плитами, котрі для цього не призначені або ж втручаються в роботу газових приладів. Всіляко ігнорують елементарні правила безпеки, а це призводить до небезпечних ситуацій", - розповідає Директор технічний ПАТ "Львівгаз" Павло Сербан.

Швидкість та якість реагування фахівців аварійно-диспетчерської служби в екстрених ситуаціях залежить від рівня їх професійної майстерності. Тому працівники "Львівгазу" постійно  удосконалюють свої фахові навички в реальних умовах: приймають участь у змаганнях газових аварійних служб, а також у тренувальних навчаннях з іншими службами екстреного реагування.

Реагування на аварійні виклики споживачів Львівської області забезпечує 31 бригада ПАТ "Львівгаз", а це загалом 303 кваліфікованих фахівців, котрі працюють 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Якщо ви відчули запах газу у квартирі, потрібно негайно викликати аварійну службу за номером "104", а до прибуття бригади діяти за вказівками диспетчера.  

Інфомаційна довідка:

ПАТ "Львівгаз" - компанія, яка займається розподілом природного газу через розподільчі газопроводи на території Львівської області. Це найстаріше вітчизняне підприємство у своїй галузі, а також одне з найбільших за рівнем газифікації. Щороку компанія транспортує приблизно 1,5 мільярдів кубометрів природного газу до споживачів Львівщини. Природний газ потрапляє до споживачів Львівщини через розподільчі мережі ПАТ "Львівгаз". Загальна довжина розподільних газопроводів в області становить 24 712,284 км, з яких розподільні 16 638,736 км, та газопроводи-вводи 8 073,548 км. Регулювання тиску газу здійснюється за допомогою 4 267 газорегуляторних пунктів та 72 781 будинкових регуляторів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші кроки до власної справи: що потрібно для того, щоб стати підприємцем

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА