13:11 11.06.2018

У 2018 році фахівці ПАТ "Криворіжгазу" проведуть діагностику більш 3 тис. км газопроводів

2 хв читати

У 2018 році фахівці ПАТ "Криворіжгаз" планують обстежити комплексно-приладовим методом 3,1 тис. км газових мереж. З початку року продіагностовано 783 км газопроводів, на яких виявлено 32 пошкодження і 346 витоків газу.

 

Своєчасне виявлення пошкоджень та ремонт газових мереж дозволяє уникнути аварійних ситуацій, тим самим забезпечити безаварійну і безперебійну доставку газу мешканцям Кривого Рогу та Криворізького району.

 

При обстеженні 783 км газових мереж Кривого Рогу і Криворізького району фахівці групи комплексного приладового обстеження і діагностики газопроводів (КПО) виявили 32 аварійні ділянки, пов'язаних з ушкодженнями ізоляційного покриття, і 8 витоків газу.

 

Найбільший обсяг робіт з комплексного приладового обстеження підземних газопроводів проводиться в міжопалювальний період. Так, протягом травня - жовтня фахівці групи КПО обстежать ще більш 2 тис. км газових мереж, що становить 66 % від загальної протяжності газорозподільної системи Кривого Рогу і Криворізького району.

 

"Завдяки сучасному обладнанню вдається виявити і усунути навіть незначні пошкодження газопроводу, тим самим уникнути виникнення аварійних ситуацій і втрат газу", - говорить головний інженер ПАТ "Криворіжгаз" Марина Терентьєва.

 

У 2017 році при обстеженні 3757 км газопроводів було виявлено 133 пошкоджень ізоляції, 3944 витоків на надземних газопроводах і 232 - на підземних.

 

Довідка. Основною сферою діяльності ПАТ «Криворіжгаз» є розподіл природного газу. На сьогоднішній день рівень газифікації міста становить 98%. Природний газ отримують майже 300 000 сімей і 900 підприємств, установ і організацій. Найбільшими споживачами є підприємства гірничо-металургійного комплексу: АрселорМіттал Кривий Ріг, підприємства групи Метінвест, Євраз СУХА БАЛКА. ПАТ «Криворіжгаз» входить до реєстру великих платників податків у Дніпропетровській області та щорічно платить до бюджетів різних рівнів понад 65 млн. гривень.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА